KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Rīgas Doms - Doma baznīca, Kirche

Doma laukums 1, Rīga, Latvija, LV-1050
(+371) 67213213
 
AlleAngebotDie Karte
Beschreibung
Doma - Latvijas evaņģēliski luteriskās Baznīcas arhibīskapa katedrāles pamatakmens likts 1211.gadā. “Doms” tulkojumā no latīņu valodas nozīmē – Dieva mājoklis, viduslaikos tas bija galvenais kristīgās ticības izplatīšanas centrs Latvijā. Baznīca savā veidolā ietver vēlās romānikas, agrās gotikas un baroka stilus, un kopā ar klosteri veido vienotu ansambli. Nozīmīgā viduslaiku baznīcas celtne ir iespaidojusi celtniecības tradīcijas senās Livonijas zemēs Latvijā un Igaunijā. Lielākā sakrālā celtne Latvijā, kas iekštelpās glabā daudzas mākslas vērtības. Baznīcas iekštelpās īpaši nozīmīgi ir 13.gs. akmens kalumi. Te atrodas daudz akmenī un kokā veidotu 14. – 18. gs. memoriālās tēlniecības pieminekļu: kapa plāksnes un pieminekļi, epitāfijas. Krāsainu akcentu ienes arī 18.gs. gleznojumi balkonu margās un zem ērģeļu luktām. Logu vitrāžās (1833 – 1885) atveidoti ar baznīcas un Rīgas vēsturi saistīti notikumi.
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortMuseen    Sehenswürdigkeiten
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 9947
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 116051


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Krauklīši, Gasthaus
Krauklīši, GasthausKrauklīši ir moderna guļbūve ar lielu terasi, mākslīgā dīķa krastā. Viesu namā ir Tv/Sat, karaoke, bārs, virtuve, kamīns, plaša telpa dejām un banketiem.
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejsRīgas vēstures un kuģniecības muzejs ir vecākais publiskais muzejs Latvijā un Baltijā, kā arī viens no vecākajiem Eiropā. Muzejs atrodas Vecrīgā, ievērojamā 13.–20. gs. arhitektūras piemineklī – Rīgas Doma ansamblī.
Everte, SIA, Gebäudereinigung
Everte, SIA, GebäudereinigungProfessioneller Zimmer und Gebiet Reinigungsservice. Reinigungsarbeiten für Büro, Haus und Wohnung. Räumlichkeiten reinigen und waschen, Bodenpflege. Fenster waschen. Reinigungsservice vom Typ Hotel. Gebietsreinigung. Schnee- und Eisreinigung.
Būvcentrs, Baumarkt
Būvcentrs, BaumarktInterneta veikals. Stikls un stikla izstrādājumi ļoti plašā klāstā. Dekoratīvie stikli, stikla paketes, stikla matēšana ar smilšu strūklu un spoguļi. Zāģmateriāli, sausie maisījumi un citi būvmateriāli.
Aviokase.Lv, aviobiļetes on-line
Aviokase.Lv, aviobiļetes on-lineAvioKases.lv. Flugkarten on-line, Flugkartenkassen, Reservierung, Verkauf. Hotelbuchung weltweit.
Mare, Hotel
Mare, HotelHotel Mare, 500 m vom Meer entfernt, Räume für Seminare, Konferenzen, Sauna, Kamin, TV, Internet, Boote, Paintball, Golf, Reiten, Ausflüge, Reiseleitung.
Līva***, Hotel
Līva***, HotelDas Hotel Līva ist ein drei- Sterne- Hotel, das seinen Gästen 111 häuslich eingerichtete Hotelzimmer – von eleganten, feinen Luxus- und Business- Suiten bis zu bequemen Standard- und Klasse-Zimmern.
Pāces vilnas fabrika
Pāces vilnas fabrikaIch suche Garn für in Lettland gezüchtete Schafe. Wolle wird vom Waschvorgang bis zum fertigen Garnfaden verarbeitet. Ungewaschene Wolle kaufen, umtauschen.
Lantus, Landgut
Lantus, LandgutAtpūta laukos ar lauku labumiem un zāļu tējām, izbaudot lauku SPA, kas dos iespēju uzlabot savu pašsajūtu un radīt laimes sajūtu.
Visi banneri