KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Jūras servisa centrs SIA

Andrejostas iela 4a, Rīga, Latvija, LV-1045
(+371) 67020413
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortHäfen, SchiffsverkehrTechnishe Überprüfung und Expertise

Statistik:
Ist durchgesehen : 7792
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 69816
View in catalog : Häfen, Schiffsverkehr


Žuvine, Fisch Restaurant
Žuvine, Fisch RestaurantŽuvinė. Vienīgais specializētais zivju restorāns Palangā, atrodas uz galvenās izklaides ielas Basanaviciaus, piecu minūšu gājienā līdz jūrai.
Gaujas Lukss, kafejnīca - banketu zāle
Gaujas Lukss, kafejnīca - banketu zāleKafejnīca - banketu zāle Gaujas Lukss piedāvā svinību telpas no 10 līdz 100 cilvēkiem. Klājam gan kāzu galdus, gan bēru mielastus.
Bekiški, Gasthaus
Bekiški, GasthausMūsu viesu nams atrodas skaistā vietā, Ilzas Geraņimovas ezera krastā. Divstāvu koka mājā ir banketa zāle, trīs istabiņas, 40 guļvietas, virtuve un duša. 10 metrus no krasta ir pirts un neliela atpūtas vieta.
D.C.S. SIA, Versetzung Service
D.C.S. SIA, Versetzung ServiceD.C.S. piedāvā:Dzīvokļu pārvietošanās un pārvākšanās pakalpojumi. Mēbeļu izjaukšana un salikšana.
Smagu priekšmetu - pianino, klavieru, seifu
pārvietošana, pārcelšana.
Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objekts
Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objektsDas Königreich besteht aus einem Miniaturpalast-Innenhof, einer Puppengalerie und einem Kleiderschrank. Es ist ein sehr beliebtes und einzigartiges touristisches Stadtobjekt. Königliche Garderobe - Über 550 luxuriöse Kostüme für Frauen, Kinder und Männer aller Größen finden Sie in der Umkleidekabine. Puppengalerie - über 170 Werke ausgestellt.
RD Met, SIA, Metallbearbeitung
RD Met, SIA, MetallbearbeitungSIA "Brizmet" nodarbojas ar metālapstrādi un metālizstrādājumu ražošanu pēc pasūtījuma. Virpošanas un frēzēšanas darbi. Pie mums strādā speciālisti ar lielu pieredzi mētālapstrādes jomā.
Nabīte, Campingplatz
Nabīte, CampingplatzGleznaina vieta, Lielā Nabas ezera krastā, viesu māja ar banketu zāli un 7 labiekārtotiem numuriņiem, pirts, 36 kempinga mājiņas. Ūdens velosipēdu un laivu noma, sporta un bērnu rotaļu laukumi. Vasaras kafejnīca, telšu un piknika vietas, makšķerēšanas iespējas, peldvieta.
Apšukrogs, Cafe
Apšukrogs, CafeAPŠUKROGS - tieši pusceļā no Rīgas uz Ventspili (92.km). Lieliska iespēja, lai piestātu un nobaudītu uzmundrinošu kafijas tasi, ieturētu gardu maltīti, gatavotu speciāli Jums!
Beach Hotel Liepāja, Hotel
Beach Hotel Liepāja, HotelEsi gaidīts Beach Hotel Liepāja! Divos stāvos izvietotas 23 istabas sulīgos toņos! Esam vēja pūtienā no jūras, divi vēja pūtieni - un Tu esi Rožu laukumā!
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiem
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiemZOONA, radio sistēmu dzīvniekiem tirdzniecība. Partneri ir ASV kompānija PetSafe. PetSafe izstrādā radio un elektroniskas ierīces, kuras uzlabo cilvēku un dzīvnieku attiecības.
Visi banneri