KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Sabile, veikals

Laidzes iela 12, Talsi, Talsu novads, Latvija, LV-3201
(+371) 63291854
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortErsatzteile des Autos

Statistik:
Ist durchgesehen : 10475
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 40297
View in catalog : Ersatzteile des Autos


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
DEVI, wärmeanlagen
DEVI, wärmeanlagenDEVI ir vienīgais uzņēmums elektrotehniskās rūpniecības nozarē, kas ražo un pilnveido elektrisko apsildes kabeļu un termoregulatoru kompleksās sistēmas.
Skursteņmeistars, SIA
Skursteņmeistars, SIALatvijas Amatniecības Kamerā diplomēti skursteņslauķu amata meistari, zeļļi un mācekļi sniedz sekojošus pakalpojumus: Mehāniskās ventilācijas sistēmu tīrīšanu, Dūmvadu projektēšanu, pieņemšanu ekspluatācijā, Skursteņu un apkures ierīču tīrīšanu...
Daina Galakrodzeniece, tekstilmāksliniece
Daina Galakrodzeniece, tekstilmākslinieceMūsu dzimtas aušanas tradīcijas balstās senā pagātnē, kad katrā lauku viensētā bija stelles un tajās tika austs viss: palagi, segas, dvieļi, seģenes, kā arī apģērba audumi, gan no lina, gan vilnas. Pārņemot arodu no mātes, tas tiek turpināts, dzīvo mūsu ģimenē un tiek nodots jaunajai paaudzei.
BALTIC-S, Sanitätstechnik
BALTIC-S, SanitätstechnikUzņēmums Baltic-S nodarbojas ar santehnikas vairumtirdzniecību un mazumtirdzniecību.
Arco Color Latvija, SIA
Arco Color Latvija, SIAArco Color Latvija piedāvā pulverkrāsošanas pakalpojumu tērauda, alumīnija un citu metālu detaļām. Mūsu klienti darbojas celtniecības, jumta pārklājumu, ventilācijas sistēmu, logu un durvju ražošanā, kā arī dažādu interjera dizaina elementu izgatavošanas jomā.
Vilar Hotel, Hotel
Vilar Hotel, HotelDas Vilar Hotel SPA befindet sich in Aizkraukle, 90 km von Riga entfernt. Hier können Sie die Hektik der Stadt vergessen, wirklich entspannen und sich mit Ihren geliebten Freunden und Ihrer Familie entspannen. Das Hotel Vilar bietet gemütliche Zimmer, eine Lage, ein Spa, einen Fitnessraum und Tennisplätze.
LMIC servisa centrs
LMIC servisa centrsLMIC SERVISS ir autorizēts SIEMENS servisa partneris. Veicam SIEMENS mobilo telefonu garantijas un pēcgarantijas remontus. Labojam NOKIA, SAMSUNG, SonyEricsson, Motorola u.c.
Rancho Randevu, atpūtas komplekss
Rancho Randevu, atpūtas komplekss„Rancho Randevu„ - tā ir komfortabla atpūta gleznainā Latvijas nostūrī, kur satek Pērses un diženās Daugavas ūdeņi. Tā ir arī unikāla iespēja kāzu, jubileju svinības, lietišķās tikšanās un seminārus savienot ar brīnišķīgu atpūtu pie dabas.
Skrivanek Baltic, SIA, Sprachschule, Übersetzungsbüro
Skrivanek Baltic, SIA, Sprachschule, ÜbersetzungsbüroProfesionāli rakstiskie un mutiskie tulkojumi 110+ valodās. Dokumentu tulkošana ar notariālu apliecinājumu, svešvalodu kursi un bērnu nometnes.
Visi banneri