KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Fjords

Antonijas iela 2632, Rīga, Latvija, LV-1010
(+371) 67333055
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortVerleih der Büsse

Statistik:
Ist durchgesehen : 7185
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 37905
View in catalog : Verleih der Büsse


Art Fabrics, SIA
Art Fabrics, SIANodarbojamies ar visa veida ierāmēšanu - gan gleznu, spoguļu, izšuvumu - kuri arvien biežāk sastopami, gan gobelēnu, plakātu! Mūsu praksē ir ierāmēt un noformēt visas izsoles, kuras notiek Rīgā, gan izstādes, gan visādus dizaina objektus!
ANVI AM, SIA, darbnīca
ANVI AM, SIA, darbnīcaANVI AM produziert ab 1994 Trachten. Kinderwäsche, Tischdecken, Vorhänge, Kissen, Schaukelstühle, Hängematten. Verfügbare Einzelbestellungen.
RD Met, SIA, Metallbearbeitung
RD Met, SIA, MetallbearbeitungSIA "Brizmet" nodarbojas ar metālapstrādi un metālizstrādājumu ražošanu pēc pasūtījuma. Virpošanas un frēzēšanas darbi. Pie mums strādā speciālisti ar lielu pieredzi mētālapstrādes jomā.
INSAFE, SIA
INSAFE, SIALielākais seifu un metāla mēbeļu ražotājs un izplatītājs. Mūsu preču klāstā ir seifi un metāla mēbeles. Seifi ir testēti neatkarīgās laboratorijās un ieguvuši Eiropā atzītus sertifikātus – ECB-S un IMP.
Uldis Kleins, akmeņkalis
Uldis Kleins, akmeņkalisUlda Kleina akmeņkaļu darbnīca. Kapu pieminekļu izgatavošana, uzstādīšana, kapu vietas labiekārtošana.
Mārkulīči, ein Ort für Jagdsport und Erholung
Mārkulīči, ein Ort für Jagdsport und ErholungAuf den Außenschießständen von Mārkulīči können Sie verschiedene Jagdwaffen und Bogenschießen ausprobieren und sich von einem erfahrenen Schießlehrer Wissen aneignen. Es gibt Sportplätze, eine außergewöhnliche Freifallschaukel sowie die Möglichkeit, in einem gemütlichen Gasthaus mit Sauna zu übernachten.
Ķekavas zoo
Ķekavas zooAtpūtas kompleks atrodas 3 km no Ķekavas centra, klusā un ļoti skaistā vietā, blakus upei Ķekaviņa. Kamīnzāle, pirts, dabas takas.
Burtnieki, Gasthaus
Burtnieki, GasthausViesu nams Burtnieki atrodas apmēram 120 km no Rīgas un 25 km no Valmieras, teikām apvītā Burtnieka ezera krastā. Piedāvājam atpūtu no pilsētas kņadas un trokšņiem, izbaudot klusumu mūsu nelielajā parciņā.  
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsas
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsasEkoloģiska lineļļas koka krāsa Ecolin āra un iekšdarbiem. Izceļ koksnes dabīgo struktūru un virsma pēc apstrādes kļūst matēta, un nodilumu izturīga.
Vidzemes logi, Türen und Fenster
Vidzemes logi, Türen und FensterSIA "Vidzemes logi" ražo energoefektīvus, augstas kvalitātes PVC logus un durvis par samērīgu cenu. Uzticams partneris celtniecībā un renovācijā.
Visi banneri