KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Nikos

Brīvības iela 144, Rīga, Latvija, LV-1012
(+371) 67373820
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortGütertransport der AutofrachtTransportieren der Fracht

Statistik:
Ist durchgesehen : 6004
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 55423
View in catalog : Gütertransport der Autofracht


Juris Tumulkāns
Juris TumulkānsKeramiķis Juris Tumulkāns dzīvo un strādā Rīgā, jau 15 gadus vada VEF Kultūras pils Tautas Lietišķās mākslas studiju „Saule”, rīko un piedalās dažādās izstādēs un citos kultūras pasākumos.
Vidi, Gasthaus
Vidi, GasthausAtpūta pie Sasmakas ezera. Vieta svinību, sporta pasākumu un nometņu organizēšanai. Banketu zāle un pirts.
Pirts Asni, pirts
Pirts Asni, pirtsPirts Asni Lilastē - priekam, atpūtai un veselībai gan ziemā, gan vasarā. Netālu jūra. Koka kubls - karstais ar pazemes ūdeni. Pašu pirts sietas slotiņas.
Ķoņu dzirnavas, Gasthaus
Ķoņu dzirnavas, GasthausVieta Latvijā, kur maļ graudus, vērpj vilnu, šuj segas un spilvenus, pildītus ar aitu vilnu. Aktīvās atpūtas pasākumi, kāzas, ekskursijas, nakšņošana viesu namā, pirts un garšīga maltīte.
Nomadic Homes glempings Tipi village, Glamping
Nomadic Homes glempings Tipi village, GlampingTIPI VILLAGE - unikāla atpūtas vieta ar plašu teritoriju, kurā rast jaunas izjūtas nakšņojot mūsu Tipi teltīs, saplūst ar dabu, baudīt klusumu un mieru tālu no pilsētas, redzēt briežu un stirnu barus, supot apkaimes ūdeņos, doties pārgājienā pa meža takām, šaut ar loku, baudīt dabiskas ainavas skaistumu un gūt neaizmirstamu lauku piedzīvojumu.
PREMIUM MANAGEMENT, SIA
PREMIUM MANAGEMENT, SIABiznesa un personības izaugsmes koučings iedrošina un palīdz apzināties savu patieso spēku, izveidot biznesa un privātus mērķus un atbalsta to efektīvā sasniegšanā, lai dzīvotu veiksmīgu un pilntiesīgu dzīvi. Koučs palīdz atklāt, ko Tu patiesi vēlies, lai ktu dzīvot dzīvi veidotu pēc saviem noteikumiem. Uzņemies atbildību par savu dzīvi un rezultātiem jau šodien.
Akvedukts, AS
Akvedukts, ASDas Unternehmen AKVEDUKTS ist einer der stabilsten und zuverlässigsten Großhändler für Heizungs-, Wasserversorgungs- und Gartenprodukte im Baltikum. Unser Unternehmen bietet moderne Produkte, die hohen Standards und technischen Anforderungen für die Wasserversorgung, Heizung und Bewässerung auf dem Gebiet von Lettland, Litauen und Estland entsprechen.
Latrex laivas
Latrex laivasIzbaudiet neaizmirstamu laiku uz ūdens. Latvijā ražotas stiklplasta airu laivas un motorlaivas.
Mazpipari, atpūtas komplekss
Mazpipari, atpūtas komplekssLielā un mazā svinību zāle, pirtiņa, apkurināma koka baļļa zem klajas debess, lielās šūpoles, guļvietas uz matracīšiem 20 personām, 3 divvietīgās istabiņas, 1 četrvietīgā istabiņa, telpa, kur ir 16 gultas vietas, telpa, kur ir 10 gultas vietas, laukums sporta aktivitātēm, telšu vietas, ugunskura vieta, plaša teritorija auto novietošanai.
Līcīši, lauku sēta
Līcīši, lauku sētaSIA Līcīši ir viens no pirmajiem un joprojām lielākajiem kazu audzēšanas un kazas piena produktu ražošanas uzņēmumiem Latvijā. Mūsu darba kvalitātes garantija ir 17 gadu ilgā pieredze kazas piena produktu ražošanā!
Visi banneri