KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Deļfa V

Birzes iela 40-27, Rīga, Latvija, LV-1016
(+371) 29221524
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortGütertransport der AutofrachtTransportieren der Fracht

Statistik:
Ist durchgesehen : 6778
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 55632
View in catalog : Gütertransport der Autofracht


Mucenieki, Gasthaus
Mucenieki, GasthausKleines Blockhaus mit einer Sauna direkt am Fluss Lielupe, Bootfahrten, Angeln.
Rotu pļava
Rotu pļavaAtļaujies būt pamanāma! Dabīgā akmens kaklarotas, rokassprādzes un dažādi auskari. Tava ideja - mans darbs! 
Lielanteni, Holzbearbeitung
Lielanteni, HolzbearbeitungBūvniecības zāģmateriāli, apdares dēļi, koka paletes, ražoti un piegadāti sadarbības partneriem EU. Uzņēmums piedāvā visa veida zāģmateriālus celtniecībai - dēļus, brusas, latas.
Cheirons, Tierklinik - Apotheke
Cheirons, Tierklinik - ApothekeIn der Klinik bieten wir vielseitige tierärztliche Betreuung aller Art für Tiere (Hunde, Katzen, Frettchen, Kaninchen, Meerschweinchen, Hamster etc.) Sterilisation, Tumoroperationen, operative und konservative Behandlung von Knochenbrüchen, Verletzungen, Wunden etc.) Laboruntersuchungen, Röntgen, Ultraschall.
Skrundas muiža, Hotel
Skrundas muiža, HotelSkrundas muižas viesnīcas apartamentos ērti jutīsies kā pieaugušie, tā arī bērni, tā būs piemērota gan īsai vizītei, gan arī ilgstošai dzīvošanai. Augstie komforta standarti un mājīgā gaisotne ļaus Jums izbaudīt lielisku atpūtu.
Dižāpas, Campingplatz
Dižāpas, CampingplatzAtpūta pie Usmas ezera, piecvietīga mājiņa, čigānu pirts, telšu vietas, piknika vietas, laivu noma.
Alejas projekti, SIA
Alejas projekti, SIAAlejas projekti sniedz pakalpojumus apzaļumošanas un labiekārtošanas jomās. „No projekta līdz ziedošam dārzam” .
Jost Residence, Gasthaus
Jost Residence, GasthausLuksusa brīvdienu māja, kur sanākt kopā ar draugiem un ģimeni, vai romantiskas, mājīgas un kvalitatīvas brīvdienas tikai diviem.
Mežmaļi, galdniecība
Mežmaļi, galdniecībaGaldniecība Mežmaļi. Vietējas izcelsmes materiāli: priede, bērzs, osis un ozols. Eiro logi, futerlogi, Norvēģijas tipa logi, groplogi, savietotie zviedru tipa logi. Iekšdurvis un ārdurvis.
Kandavas novadpētniecības muzejs, Museum
Kandavas novadpētniecības muzejs, MuseumKandavas novada muzejs dibināts 1995.g., ēka celta 19. gs. otrajā pusē, muzejā skatāma ekspozīcija “Mēs savai pilsētai”, stāsti par telefona attīstību un pastu Kurzemē, kā arī atmiņas par PSRS laiku “Sarkanajā stūrīti”.
Visi banneri