KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Rozentovas pamatskola

Rozentovas pamatskola

Rozentovas iela 9, Malta, Maltas pagasts, Rēzeknes novads, Latvija, LV-4630
(+371) 64631050
(+371) 29465657 - Direktors
(+371) 64631730 - Struktūrvienība "Garkalni"
(+371) 26412885 - Struktūrvienība "Vecružina"
Montag09:00 - 16:00
Dienstag09:00 - 16:00
Mittwoch09:00 - 16:00
Donnerstag09:00 - 16:00
Freitag09:00 - 16:00
Samstag -
Sonntag -
Juristische-Person : Rēzeknes novada speciālā pamatskola
Eintragungsnummer : 90000048167
Juristische adresse : Rozentovas iela 9, Malta, Maltas pag., Rēzeknes nov., LV-4630
 
AlleAngebotGalerieVideoDie Karte
Beschreibung

Bērni šeit apgūst šādas izglītības programmas:

  • Speciālā pamatizglītības programma izglītojamiem ar garīgās veselības traucējumiem (Izglītības programmu kodi - 21015711, 21015721)
  • Speciālā pamatizglītības programma izglītojamiem ar garīgās attīstības traucējumiem (Izglītības programmu kodi - 21015811, 21015821)
  • Speciālā pamatizglītības programma izglītojamiem ar smagiem garīgās attīstības traucējumiem vai vairākiem smagiem attīstības traucējumiem (Izglītības programmu kodi - 21015911, 21015921)
  • Speciālās pirmsskolas izglītības programma izglītojamajiem ar garīgās attīstības traucējumiem (Izglītības programmas kods – 01015811, 01015911)
  • Arodklases.

Arodklasēs skolēni tiek uzņemti, pēc speciālās pamatizglītības apguves, un viņiem tiek piedāvātas 3 arodprogrammas:

  • “Ēdināšanas serviss” ar kvalifikācijas “Pavāra palīgs” iegūšanu.
  • “Šūto izstrādājumu ražošanas tehnoloģija” ar kvalifikācijas “Palīgšuvējs” iegūšanu.
  • “Kokizstrādājumu izgatavošana” ar kvalifikācijas “Galdnieka palīgs” iegūšanu.

Skolā darbojas skolēnu veselības nostiprināšanas programma, kas ietver vairākas procedūras: masāžas, inhalācijas, infrasarkano staru saunu, burbuļvannas, audio-video relaksāciju, apsauļošanos u.c. Bērni var piedalīties ārstnieciskajā vingrošanā vai nodarboties trenažieru zālē.

Audzināšanas programmas tiek realizētas atbilstoši vecumam, psiholoģiskajām un psihiskajām īpatnībām, kas ir orientētas uz tuvāko attīstības zonu un katra skolēna potenciālo iespēju realizāciju. Audzināšanas programmas ietver: tikumisko, estētisko un fizisko audzināšanu, valstiskās pašapziņas veidošanu un darbaudzināšanu. Fakultatīvās nodarbības (datorzinībās, latviešu valodā, matemātikā), interešu izglītības nodarbības (rotkaļi, dejas, mūzika) piedāvā dažādu iespēju klāstu skolēnu zināšanu paplašināšanā un padziļināšanā.

Skolas izglītības programmu vietu realizēšanas adreses: Rēzeknes novada Maltā Rozentovas ielā 9 un Kalnu ielā 4; Silmalas pagasta Vecružinā Ezera ielā 23.

Galerie
Video
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortAllgemeine Ausbildung Speciālā pamatizglītība, speciālā pamatskolas izglītība    Speciālās pamatizglītības programma izglītojamajiem ar garīgās attīstības traucējumiem (21015811)    Speciālās pamatizglītības programma izglītojamajiem ar smagiem garīgās attīstības traucējumiem vai vairākiem smagiem attīstības traucējumiem (21015911)    Speciālās pamatizglītības programma izglītojamiem ar garīgās veselības traucējumiem Speciālā pirmsskolas izglītība    Speciālās pirmsskolas izglītības programma izglītojamajiem ar garīgās attīstības traucējumiem (01015811) Arodizglītība    Ēdināšanas pakalpojumi, serviss    Šūto izstrādājumu ražošanas tehnoloģija    Koka izstrādājumu izgatavošana Rehabilitācijas procedūras Bērnu psihiatrs Profesionālā pamatizglītība
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 20524
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 270492


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Park Hotel Kekava, Hotel
Park Hotel Kekava, HotelViesnīca, telpas konferencēm un semināriem, sauna, bārs, galdu klāšana dažāda veida pasākumiem.
Lotes Toys, einkaufen
Lotes Toys, einkaufenLotes Toys ir Latvijas uzņēmums, kurš no augstvērtīgiem dabas izejmateriāliem izgatavo rotaļlietas, attīstības spēles un dizaina mantas.
Ivonna, SIA
Ivonna, SIAIvonna Ltd. führt Tische rund um Riga aus. Wir bieten Gerichte für jeden Geschmack zu sehr freundlichen Preisen. Bringen Sie warme Mahlzeiten für bis zu 50 Personen. Geschirrverleih kostenlos.
Urakši, Landgut
Urakši, LandgutBurvīga vieta pie Limbažu Lielezera. Daba, miers, klusums.
Apšukrogs, Cafe
Apšukrogs, CafeAPŠUKROGS - tieši pusceļā no Rīgas uz Ventspili (92.km). Lieliska iespēja, lai piestātu un nobaudītu uzmundrinošu kafijas tasi, ieturētu gardu maltīti, gatavotu speciāli Jums!
Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
Princis, SIA
Princis, SIAJāšanas sporta kluba Princis saimniecībā ir aptuveni 70 zirgi. Piedāvājam izjādes ar zirgiem un ponijiem Jelgavā, jāšanas apmacību, zirgu pansijas, zirgu tirdzniecības pakalpojumus. Perspektīvākie piedalās valsts un starptautiska līmeņa sacensībās.
Hotel De Lita, Hotel
Hotel De Lita, HotelVienā no skaistākajiem kūrortiem Lietuvā - Druskininkai, darbu uzsāk jauna, moderna, ērta un mājīga, trīs zvaigžņu viesnīca ar klasisko nosaukumu De Lita.
Puduri, atpūtas komplekss
Puduri, atpūtas komplekssTelpas konferencēm, semināriem, kāzām, banketiem, Pirts. Komfortablas guļbūves mājiņas. Vieta sporta pasākumiem, estrāde.
Visi banneri