KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Radošo darbu galerija, veikals - studija

Radošo darbu galerija, veikals - studija

Artilērijas iela 9, Rīga, Latvija, LV-1001
(+371) 67279108
(+371) 29101157
(+371) 67279108
Beschreibung
Mūsdienu straujā tehnoloģiju attīstība diktē vajadzību ātri sasniegt rezultātu jebkurā savas darbības jomā. Cilvēks, un īpaši, jaunietis ir kļuvis daudz nepacietīgāks. Šai tendencei līdzi ir sekojusi arī piedāvājuma industrija. Tiek ražotas krāsas dažādiem materiāliem ar vienkāršu, ātri apgūstamu tehnoloģisko pielietojumu un prognozējamu rezultātu. Atliek vien izvēlēties īsto krāsu dažādo produktu klāstā un paveikt iecerēto. Radošo darbu galerija Artilērijas ielā 9, Rīgā, strādā kā mākslinieku materiālu un dekorkrāsu veikals, arī kā vairumtirdzniecības noliktava. Mēs piedāvājam Latvijā jau zināmas vācu ražotāja Marabu krāsas zīda, tekstila, stikla, keramikas un citu materiālu apgleznošanai, dabīgā zīda audumus un izstrādājumus (lakati, šalles, kaklasaites), tāpat dažādus instrumentus: dažādas otas, linogriežņus, tušas un kaligrāfijas spalvas, gatavus šablonus un citas lietas dažādām radošām nodarbēm. Mēs piedāvājam apmācību kursus un darbnīcas priekšmetu apgleznošanā un dekorēšanā, nodrošinot ar ražotāja akceptētu un mūsu pieredzē balstītu lietošanas tehnoloģiju.
Brands
MarabucretacolorSpeedballPébéoKNORR prandellIdeenHahnemuhleABIGCreartecEcobraFaraFarneFomeHDupontJollySolargil
Galerie
Video
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortWaren für Künstler mehr Details   BASIC ACRYL (Ölfarben und Acrylfarben) mehr Details   Marabu Silk (Textil- und Seidenfarben)    Marabu krāsas mehr DetailsKreativer Workshop mehr Details   Zīda apgleznošana mehr Details   Bemalte Glaserzeugnisse    Unterricht Souvenirs, Geschenke Schmuck mehr DetailsApdruka Stikla pērlītes Bleistifte Karton, Kartonprodukte Bilderrahmen Velces papīri Pinsel Farben für Künstler Leinwand zum Malen Seidenstoffe zum Malen mehr DetailsKlebstoffe für Künstler Näh und Bastelzubehör mehr DetailsWaren für Hobbys Geschenke
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 74144
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 435204


Vuolake Hotelli, Hotel
Vuolake Hotelli, HotelVuolake - mājīga viesnīca visai ģimenei ezera krastā, 15 minūšu braucienā no Jyvaskyla. Viesnīca ir 26 istabiņas, telpas svinībām, konferencēm un banketiem. Sauna.
KMH kvadraciklu un motociklu noma
KMH kvadraciklu un motociklu nomaEsam izveidojuši interesantu trasi tikai 30km attālumā no Rīgas, kur jūs varat atpūsties, uzlādēties un apgūt jaunas iemaņas. KMH trase ir lieliska vieta, kur aktīvi pavadīt laiku kopā ar draugiem, kolēģiem un ģimeni. Nomā mēs piedāvājam pārbaudītu ražotāju - Honda, KTM, Suzuki un Polaris mototehniku.
Aleksandra, sauna - atpūtas centrs
Aleksandra, sauna - atpūtas centrsVienmēr esam priecīgi Jūs redzēt mūsu jaunajās VIP saunās pašā pilsētas centrā. Jūsu rīcībā somu sauna, skaists, silts baseins ar kaskādi, hidromasāžu, pagaismu un mūsdienu filtrācijas sistēmu
Falkors Building Industry, SIA
Falkors Building Industry, SIASIA FALKORS I.A.U. darbojas industriālā alpīnisma nozarē – būvniecības, montāžas un celtniecības darbi lielā augstumā un grūti pieejamās vietās, izmantojot rūpnieciskā alpīnisma tehniku.
Tree Climbers, SIA
Tree Climbers, SIAArborists, kokkopis - veicam koku kopšanu, zāģēšanu, bīstamo koku novākšanu un ne tikai..
Rozā sapnis, Karneval und Abendkleiderverleih, Online-Shop
Rozā sapnis, Karneval und Abendkleiderverleih, Online-ShopRozā sapnis. Karnevāla un vakara tērpi, noma un aksesuāri.
Mazpipari, atpūtas komplekss
Mazpipari, atpūtas komplekssLielā un mazā svinību zāle, pirtiņa, apkurināma koka baļļa zem klajas debess, lielās šūpoles, guļvietas uz matracīšiem 20 personām, 3 divvietīgās istabiņas, 1 četrvietīgā istabiņa, telpa, kur ir 16 gultas vietas, telpa, kur ir 10 gultas vietas, laukums sporta aktivitātēm, telšu vietas, ugunskura vieta, plaša teritorija auto novietošanai.
URALA, Gasthaus
URALA, GasthausĪsta krievu pirts. Telpas svinībām līdz 100 cilvēkiem. Liela terase ar apkurināmu kublu. Pavisam netālu no Rigas.
Nordmen, einkaufen
Nordmen, einkaufenEleganti biznesa, klasiski ikdienas uzvalki ir piemēroti cilvēkiem, kas lieliski izskatīties, ērti justies. Vīrietis uzvalkā no Nordmen jutīsies pārliecināts un stils būs perfekts.
Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objekts
Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objektsDas Königreich besteht aus einem Miniaturpalast-Innenhof, einer Puppengalerie und einem Kleiderschrank. Es ist ein sehr beliebtes und einzigartiges touristisches Stadtobjekt. Königliche Garderobe - Über 550 luxuriöse Kostüme für Frauen, Kinder und Männer aller Größen finden Sie in der Umkleidekabine. Puppengalerie - über 170 Werke ausgestellt.
Visi banneri