KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Aglonas tautas nams

Somersetas iela 34, Aglona, Aglonas pagasts, Preiļu novads, Latvija, LV-5304
(+371) 65375325
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortKultur und Volkszentren

Statistik:
Ist durchgesehen : 6981
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 25286
View in catalog : Kultur und Volkszentren


Laba pirts, Bad - Freizeit-Komplex
Laba pirts, Bad - Freizeit-KomplexBallītēm, nopietnām svinībām, atpūtai - Laba pirts pie Gaujas. Kamīnzālīte, banketu zāle 50 personām, mitrā lauku pirts, baseins.
Mežinieku mājas, Gasthaus
Mežinieku mājas, GasthausMežinieku mājas . Naktsmītnes (54 pers.+ papildvietas); Banketi (zāle 120 pers.); Kāzu galdi; Ēdināšana; Pirtis (sauna, džakūzi, kubuls); Pirtnieks, masieris;  Ekskursijas dabā; Aktivitātes bērniem. Radošās darbnīcas. Rezervācija pēc iepriekšējās pieteikšanās!
Port Hotel, Hotel
Port Hotel, HotelPORT HOTEL atrodas vienā no skaistākajām un ekskluzīvākajām vietām Pierīgā – Ādažos, ieskauta skaista priežu meža ielokā. Viesnīca piedāvā 29 mūsdienīgus, ērtus un komfortablus numurus 3 klājos ar individuālu dizainu un visu nepieciešamo viesu ērtībām
Fotostudijas.lv, Fotostudio
Fotostudijas.lv, FotostudioFotostudija Rīgas centrā. Fotostudijas īre un fotogrāfa pakalpojumi. Fotosesijas studijā vai Jūsu izvēlētā vietā. Lielformāta druka, kanvu un fotogrāmatu izgatavošana.
Bekiški, Gasthaus
Bekiški, GasthausMūsu viesu nams atrodas skaistā vietā, Ilzas Geraņimovas ezera krastā. Divstāvu koka mājā ir banketa zāle, trīs istabiņas, 40 guļvietas, virtuve un duša. 10 metrus no krasta ir pirts un neliela atpūtas vieta.
Radošuma attīstības centrs, SIA
Radošuma attīstības centrs, SIA«Radošuma attīstības centrs» - neformālas izglītības iestāde. Mācību kursi. Mākslas pakalpojumi. Ierāmēšana, rāmju dizains.
Astroselena, Bildungszentrum
Astroselena, BildungszentrumDie Ausbildung im Astroselen Education Center ist sowohl für diejenigen geeignet, die eine professionelle höhere Ausbildung in Astrologie erhalten möchten, als auch für diejenigen, die diese interessante Wissenschaft für ihre persönlichen Bedürfnisse verstehen möchten, indem sie die Kunst der Interpretation verschiedener Horoskope erlernen.
Radisson Hotel Old Town Riga, Hotel
Radisson Hotel Old Town Riga, HotelViesnīcas Astor Rīga Hotel centrālā atrašānās vieta ir ideāli piemērota kā biznesa ceļotājiem, tā arī tūristiem. Vecrīga un Rīgas centrs, kā arī vispopulārākas apskates vietas, atrodas tikai dažu minūšu gājienā no viesnīcas.
Reiss, autoserviss
Reiss, autoservissUzņēmums darbojas no 2008. gada auto apkopes, remonta un rezerves daļu tirdzniecības jomā. Uzņēmumā strādā astoņi pieredzējuši darbinieki. Piedāvājam visu marku vieglo, kā arī komerctransporta līdz 5 t apkopi un remontu.
Jaunogres nams, Gasthaus
Jaunogres nams, GasthausRäumlichkeiten für Feste, Erholung und Seminare - Kaminsaal für 36 Personen. Sauna, Schwimmbecken mit filtriertem Warmwasser, Whirlpool, Tennisplatz, Festmahlzeiten, Satelliten-TV. Spezial-anoebot für 2 Personen.
Visi banneri