KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Boris video, kāzu filmu studija

Šmerļa iela 3, Rīga, Latvija, LV-1006
(+371) 67567777
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortFilmstudio und Drehen

Statistik:
Ist durchgesehen : 7161
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 36761
View in catalog : Filmstudio und Drehen


Dzīpari S, tekstila izstrādājumi
Dzīpari S, tekstila izstrādājumiDzīpars ir viens no retajiem mazpilsētas uzņēmumiem, kurš piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas.
Alejas projekti, SIA
Alejas projekti, SIAAlejas projekti sniedz pakalpojumus apzaļumošanas un labiekārtošanas jomās. „No projekta līdz ziedošam dārzam” .
Jaunarāji, Campingplatz
Jaunarāji, CampingplatzAtpūta pie Gaujas. Varēsiet patīkami atpūsties priežu meža ielokā, pašā Gaujas krastā. Jūsu rīcībā būs piecas jaunas un komfortablas 8-vietīgas mājiņas viesiem lauku pirts un banketu zāli.
Jaunogres nams, Gasthaus
Jaunogres nams, GasthausRäumlichkeiten für Feste, Erholung und Seminare - Kaminsaal für 36 Personen. Sauna, Schwimmbecken mit filtriertem Warmwasser, Whirlpool, Tennisplatz, Festmahlzeiten, Satelliten-TV. Spezial-anoebot für 2 Personen.
Ziedugravas, atpūtas bāze
Ziedugravas, atpūtas bāzeLaipni gaidīti Ziedugravās - lieliska vieta svinībām, atpūtai, ,sporta spēlēm. Pirts, naktsmītnes, atpūta pie dabas un ezera.
Capsellam, SIA
Capsellam, SIAZārki - Tiek izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla
kas tiek iegādāts no mūsu pašu kokapstrādes uzņēmumiem.Zārku izgatavošana ilgst no pāris stundām un ne vairāk, kā 24 stundām.
Dzīpari S, tekstila izstrādājumi
Dzīpari S, tekstila izstrādājumiDzīpars piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas. Darbs tiek veikts uz vecā tipa koka stellēm, kās redzamas brīvdabas muzejā.
Klivet, tierklinik
Klivet, tierklinikVairāku dzīvnieku veidu ārstēšana (arī dekoratīvo grauzēju, putnu, sesku). Terapija un ķirurģija. Vakcinācijas, mikročipēšana un konsultācijas. Mājas vizītes pēc iepriekšēja pieraksta.
BKB Birojs, SIA, Buchhaltung
BKB Birojs, SIA, BuchhaltungSIA „BKB Birojs” strādā grāmatvedības pakalpojumu jomā, izmantojot savas zināšanas un pieredzi. Mūsu darbības laikā grāmatvedības sfērā mūs ir izvēlējušies vairāk kā 90 uzņēmumu vadītāji. Ar katru gadu mūsu klientu skaits palielinās.
Jette, angewandte Kunst
Jette, angewandte KunstHandwerksbetrieb Jette. Machen Sie dekorative Kunstwerke und pflegen Sie die Tradition. Künstlerische Designarbeiten aus Leder.
Visi banneri