KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Mangaļu bibliotēka

Viestura prospekts 26, Rīga, Latvija, LV-1034
(+371) 67392473
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortBibliotheken

Statistik:
Ist durchgesehen : 6146
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 39496
View in catalog : Bibliotheken


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Vitkopi, atpūtas bāze
Vitkopi, atpūtas bāzeIdylle für Fischer - drei Ferienhäuser auf den Inseln eines 33 ha großen Stausees. Kommerzangeln.
Rubīni, Appartement
Rubīni, AppartementBrīvdienu apartamenti Rubīni ir jauka un mājīga atpūtas vietiņa Ventspils viesiem. Pavisam 5 numuri iekārtoti kā atsevišķi labiekārtoti 2-3 istabu dzīvoklīši.
Poligons DK, peintbols
Poligons DK, peintbolsPoligons DK Peintbols,ekstremālā vidē bijušajā kara bāzē,ar papildus uzstādītiem šķēršļiem!Krievu pirts
Thread solutions, SIA
Thread solutions, SIAWir bieten COATS-Nähgarne höchster Qualität für Kleidung, Taschen, Schuhe, Möbel, Sportgeräte, Zelte, Markisen, Yachten, Filter, technisches Nähen, Taschennähen und Weben. Wir bieten Gewinde für hohe Temperaturen an.
Miolans, SIA, metāla durvju ražotne
Miolans, SIA, metāla durvju ražotneMIOLANS SIA. SEIFI. Metāla DURVIS. Izgatavošana pēc pasūtījuma. No 1992.gada mēs strādājam Jūsu labā.
INSAFE, SIA
INSAFE, SIALielākais seifu un metāla mēbeļu ražotājs un izplatītājs. Mūsu preču klāstā ir seifi un metāla mēbeles. Seifi ir testēti neatkarīgās laboratorijās un ieguvuši Eiropā atzītus sertifikātus – ECB-S un IMP.
Projekcijas dizains, SIA, Interjera un dizaina salons
Projekcijas dizains, SIA, Interjera un dizaina salonsVirtuves, biroju, dzīvojamo istabu, guļamistabu mēbeles, tirdzniecība. Mēbeļu projekti, mēbeles pēc pasūtījuma. Bīdāmās durvis, gaismas ķermeņi.
Radisson Hotel Old Town Riga, Hotel
Radisson Hotel Old Town Riga, HotelViesnīcas Astor Rīga Hotel centrālā atrašānās vieta ir ideāli piemērota kā biznesa ceļotājiem, tā arī tūristiem. Vecrīga un Rīgas centrs, kā arī vispopulārākas apskates vietas, atrodas tikai dažu minūšu gājienā no viesnīcas.
Dūšeļu kempings laivas
Dūšeļu kempings laivasKempings Dūšeļi pie Babītes ezera piedāvā atpūtu visa gada garumā: distanču slēpošana, ziemas un vasaras cope, laivu noma, SUP noma, velo noma, piknika terases un atpūtas vietas, mājiņas no 2019.g maija
Visi banneri