KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Ausmas bibliotēka

Lādezers, Limbažu pagasts, Limbažu novads, Latvija, LV-4011
(+371) 64055631
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortBibliotheken

Statistik:
Ist durchgesehen : 6173
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 35879
View in catalog : Bibliotheken


RUSSO-BALT, Autoanhänger und Anhänger
RUSSO-BALT, Autoanhänger und AnhängerRažošanas komercfirma RUSSO-BALT ir pirmais vieglo automašīnu un mikroautobusu piekabju ražotājs Latvijas Republikā.
Uldis Kleins, akmeņkalis
Uldis Kleins, akmeņkalisUlda Kleina akmeņkaļu darbnīca. Kapu pieminekļu izgatavošana, uzstādīšana, kapu vietas labiekārtošana.
LD apartamenti
LD apartamentiWillkommen
Mobilā atpūta
Mobilā atpūta
Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
Elīna Sila Art
Elīna Sila ArtStoffwindeln und Windeln für Babys und Kinder. Stickereien. Personalisierte Stickereien auf verschiedenen Stoffprodukten - Hemden, Taschen, Mützen, Handtücher, Schürzen usw. Stickerei des Firmenlogos. Bestickung für personalisierte Geschenke für Hochzeiten, Taufen, Weihnachten, Feiern aller Art usw.
Ilona Einika, Fotograf
Ilona Einika, FotografIch kann mit Zuversicht sagen, dass ich in die Fotografie verliebt bin. Diese Aktivität ist nicht nur ein Hobby, sondern eine Gelegenheit, Ihre natürliche Schönheit einzufangen und eine Gelegenheit, eine Geschichte zu schreiben. Während der Fotosession halte ich immer den Moment fest und versuche wahre Emotionen einzufangen: Glück, Tränen, Lachen, Staunen, Liebe. Ich bin immer offen für Kooperationen und neue Herausforderungen!
Telpaugi.lv
Telpaugi.lvAugi, puķu podi birojam, mājām, terasēm un pasākumiem!       Parūpēsimies arī par augu kopšanu!
Vestiena***, Hotel
Vestiena***, HotelViesu nams, kafejnīca, telpas semināriem un pirts. Makšķerēšana tuvumā esošajos ezeros un sēņošana. Blakus atrodas Latvijas lepnums - Gaiziņkalns (311 m), turpat līdzās - Bākūžkalns (268 m).
Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
Visi banneri