KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Rīgas Svētā Jēkaba katoļu baznīca , Kirche

Klostera iela 2, Rīga, Latvija, LV-1050
(+371) 67326419
 
AlleAngebotDie Karte
Beschreibung
Agrīnās gotikas sakrālā celtne pirmo reizi minēta 1226. gadā. Šo būvperiodu interjerā raksturo krusta velves. No vēlīnās gotikas pastāv 15.gs. sākumā piebūvētā Sv. Krusta kapela, kurā atradās licejs – viena no Rīgas pirmajām ģimnāzijām. Ap 96 m augstā baznīcas torņa smaile pārveidota 1756. gadā, taču tai saglabājusies gotiskā pamatforma. Šeit 1522. gadā noturēts pirmais luterāņu dievkalpojums Rīgā. Baznīcā atrodas 1763. gadā atklātās baroka laikmeta ērģeles. Torņa ārpusē zem īpaša jumta piekārtais zvans bija viens no Rīgas simboliem. Tas ticis darbināts ugunsgrēku un plūdu gadījumos, bet leģenda vēstī, kas tas iezvanījies ik reizi, kad garām gājusi vīram neuzticīga sieva.
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortKirchen, Gemeinde    Sehenswürdigkeiten
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 10590
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 61566


Muduri, SIA, darbnīca
Muduri, SIA, darbnīcaEtnogrāfisko tērpu gatavošana, šūšana un izšūšana kolektīviem un individuāliem pasūtītājiem. Tekstilizstrādājumi.
Gaujas Lukss, kafejnīca - banketu zāle
Gaujas Lukss, kafejnīca - banketu zāleKafejnīca - banketu zāle Gaujas Lukss piedāvā svinību telpas no 10 līdz 100 cilvēkiem. Klājam gan kāzu galdus, gan bēru mielastus.
Neptūns, Restaurant
Neptūns, RestaurantRestorāns „Neptūns” ir senākais restorāns Jūrmalā, atrodas jūras kāpu zonā un Ķemeru Nacionālā parka teritorijā. Tikai 44 km attālumā no Rīgas varat baudīt jūras gaisu, priežu šalkoņu un gardas maltītes ģimenes vai draugu lokā.
Mežvidi, Gasthaus
Mežvidi, GasthausMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
Gintus, SIA, Feldmesskunst
Gintus, SIA, FeldmesskunstSIA Gintus , mērniecība, topogrāfija, detālplānojumi, izpildshēmas, robežplāni.
Photon L Baltic, Beleuchtungstechnik
Photon L Baltic, BeleuchtungstechnikVisdažādākā pielietojuma LED apgaismojuma produkciju – dažāda veida spuldzes, prožektorus un ielu gaismekļus. Uzņēmuma „Photon - L" vīzija ir zaļāka nākotne, samazinot enerģijas patēriņu.
Dzirnavu 90
Dzirnavu 90Piršu celtniecība, projektēšana, bīvniecība, ķīniešu un itāļu mozaīkas, individuālie pasūtījumi, visa veida tvaika pirtis, īstas krievu pirtis, krāsnis un kamīni.
Garauši, atpūtas bāze
Garauši, atpūtas bāzePie paša Lobes ezera. 15 dažādas laivas makšķerēšanai, zvejošanas licences, telšu un ugunskura vietas, nakšņošana lauku mājā.
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikals
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikalsMūsu veikalos plašā sortimentā piedāvājam dažādus materiālus un piederumus visiem radoši darboties gribošiem cilvēkiem, sākot no mazuļiem un beidzot ar profesionāliem māksliniekiem.
Pazemes ezeri, apskates objekts
Pazemes ezeri, apskates objektsTūrisma apskates objekts - vienīgie pazemes ezeri Latvijā.
Visi banneri