KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Tolkačeva A., veterinārārste

Cērkste, Smārdes pagasts, Tukuma novads, Latvija, LV-3115
(+371) 63140239
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortTierärtze, Veterinärgehilfe

Statistik:
Ist durchgesehen : 6348
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 36513
View in catalog : Tierärtze, Veterinärgehilfe


Pārcelšanās24.lv, Versetzung Service
Pārcelšanās24.lv, Versetzung ServicePārcelšanās24.lv bietet verschiedene Umzugsdienste in ganz Lettland und Europa an.
Zanda, rokdarbi, keramika
Zanda, rokdarbi, keramikaSvēpētās keramikas bļodas, krūzes, svečturi, vāzes,adījumi.
Dalss & Co
Dalss & CoHaus- und Gartenprodukte, Blumenzwiebeln, Knollen, Rhizome, Stauden in Töpfen, Hortensien, Kräutern, Kräutern, Pilzen, Myzel, Baumsetzlingen. Heimtextilien, Bettwäsche, Geschirr und vieles mehr.
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiem
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiemZOONA, radio sistēmu dzīvniekiem tirdzniecība. Partneri ir ASV kompānija PetSafe. PetSafe izstrādā radio un elektroniskas ierīces, kuras uzlabo cilvēku un dzīvnieku attiecības.
Mežvidi, Gasthaus
Mežvidi, GasthausMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
Kalves, Gasthaus
Kalves, GasthausBrīvdienu māja Kalvenes ezera krastā. Makšķerēšana, piknika vietas, atpūta pie dabas, meža zvēru vērošana.
Mālpils muiža, Hotel
Mālpils muiža, HotelMālpils muiža piedāvā plašas, dažāda izmēra telpas konferencēm, semināriem vai banketiem, jaukām svinībām vai kāzām – greznu Deju zāli, Cigāru zāli ar plašu āra terasi, Restorāna halli, Mednieku zāli un Ziemas dārzu.
Raganas ķēķis, Kneipe
Raganas ķēķis, KneipeRaganas ķēķī - tikai tīrākie lauku labumi - mielojies, kamēr vēders pilns, kā arī neaizmirsti nogaršot mūsu krodziņa īpašo "Raganas vīnu".
Mežābeles, Gasthaus
Mežābeles, GasthausAtrodas ekoloģiski tīrā, dabas aizsargājamā zonā Dridža ezera dabas parkā, 17 km attālumā no Krāslavas. Tās apkārtnē ir mežs, pļavas, dzidrs ezers - bagāts ar zivīm.
Lidums SIA, Holzbearbeitung
Lidums SIA, HolzbearbeitungLidums SIA.Koka produkcija dārzam un pagalmam, zāģmateriāli, apdares dēļi, liekti līmētie materiāli, zāģmateriālu žāvēšana un pārstrāde.
Visi banneri