Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Oši ZS

Rečeņi, Čornajas pagasts, Rēzeknes novads, Latvija, LV-4641
(+371) 64693238
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAugkopība un tehniskās kultūras

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 5865
Meklēšanas rezultātos parādīts : 20230
Skatīt arī katalogā : Augkopība un tehniskās kultūras


Laimes ligzda, atpūtas komplekss
Laimes ligzda, atpūtas komplekssLaimes ligzda. Mēs piedāvājam romantisku guļbūvi, skaistā Vidzemes ainavā, lauku pirti ar baseinu un garšīgu mielastu, kaminzāle līdz 30 vietām, pirts un majīgas istabiņas. Gaidām Jūs arī ziemā, Žagarkalna slēpju tra
Ireneta, kāzu salons
Ireneta, kāzu salonsIreneta. Jūsu izvēlei salonā uz vietas vienmēr pieejami 250 kleitu modeļi. Visu veidu variācijās no baltās līdz šampanieša krāsai.
Vestiena***, viesnīca
Vestiena***, viesnīcaViesu nams, kafejnīca, telpas semināriem un pirts. Makšķerēšana tuvumā esošajos ezeros un sēņošana. Blakus atrodas Latvijas lepnums - Gaiziņkalns (311 m), turpat līdzās - Bākūžkalns (268 m).
Vila VAKARĖ , viesu nams
Vila VAKARĖ , viesu namsVilla VAKARĖ atrodas Palanga zaļās zonas klusā vietā pie City Stadium. Īsa pastaiga uz jūras vai pilsētas centru -15 min. Liels pagalms, skaistas priedes, nojume ar āra kamīnu.
Izbushka, viesu nams, pirts
Izbushka, viesu nams, pirtsLieliska pirts,kur mūsu viesi var pamatīgi sasildīties, no sirds izpērties, Pēc pirts iespējams noskaloties dušā vai atvēsināties baseinā. Kamīna zāle.
Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
220.lv, veikals
220.lv, veikals220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru iepirkšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Uldis Kleins, akmeņkalis
Uldis Kleins, akmeņkalisUlda Kleina akmeņkaļu darbnīca. Kapu pieminekļu izgatavošana, uzstādīšana, kapu vietas labiekārtošana.
Rubīni, apartamenti
Rubīni, apartamentiBrīvdienu apartamenti Rubīni ir jauka un mājīga atpūtas vietiņa Ventspils viesiem. Pavisam 5 numuri iekārtoti kā atsevišķi labiekārtoti 2-3 istabu dzīvoklīši.
Kalumi SIA, kalumi
Kalumi SIA, kalumiKalēja pakalpojumi, kamīnu restes un instrumenti, dekoratīvie apkalumi, eņģes, durvju rokturi, atslēgas, kokapstrādes instrumenti, svečturi, vārti, franču balkoniņi un daudz kas cits.
Visi banneri