Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Lakta, metālapstrāde

Lakta, metālapstrāde

Mežkalpi, Ropaži, Ropažu novads, Latvija, LV-2135
(+371) 67918677
(+371) 29459776
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Firmas Lakta aizsākumi meklējami nelielā smēdē nomaļas lauku sētas kūts piebūvē. Firma Lakta kā uzņēmums savu darbību uzsāka 1993. gadā. Kopš tās darbības sākuma, tā ir mainījusi savu atrašanās vietu uz palielu darbnīcu un ir izaugusi par stabilu, konkurētspējīgu uzņēmumu, kas piedāvā saviem klientiem kvalitāti, laikā izpildītu darbu, saprātīgas cenas. Strādājam ar dažādiem materiāliem, tehniku, ir iespējama cinkošana un mākslinieciska virsmas krāsošana, radot dažādus efektus, piemēram, vecuma, nodiluma, apsūbējuma, rūsas iespaidu.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMetāla kalumi Metālapstrāde Skatīt vairāk   Prezentreklāma    Metāla kalumi Skatīt vairāk      Metāla kāpnes Skatīt vairāk      Kāpņu margas Skatīt vairāk      Balkonu margas Skatīt vairāk      Kalti metāla svečturi Skatīt vairāk      Metāla dizains Skatīt vairāk      Vēja rādītāji       Interjera elementi Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 89277
Meklēšanas rezultātos parādīts : 422918


Jaunmoku pils, viesnīca
Jaunmoku pils, viesnīcaJaunmoku pils - muižas ansamblis - muzejs, mākslas izstādes, viesnīca un vieta saviesīgiem sarīkojumiem.
Aivars Neško, pieminekļu darbnīca
Aivars Neško, pieminekļu darbnīcaAkmeņkalis Aivars Neško, strādā jau kopš 1978. gada. Izgatavo pieminekļus no Latvijas laukakmens, kā arī no importēta granīta un marmora. Panākumu atslēga – individuāla pieeja darbam, uzklausām klienta vēlmes un atrodam vispiemērotāko risinājumu!
VEIPRO, SIA, svari un svaru remonts
VEIPRO, SIA, svari un svaru remontsNodarbojamies ar automātisko un neautomātisko elektronisko svaru un svēršanas sistēmu ražošanu, tirdzniecību un apkalpošanu. Sadarbībā ar pasaulē vadošajiem svaru un svaru komponenšu ražotājiem piegādājam augstas kvalitātes produktus un pakalpojumus visām uzņēmējdarbības jomām.
Lielanteni, kokapstrāde
Lielanteni, kokapstrādeBūvniecības zāģmateriāli, apdares dēļi, koka paletes, ražoti un piegadāti sadarbības partneriem EU. Uzņēmums piedāvā visa veida zāģmateriālus celtniecībai - dēļus, brusas, latas.
Megadžouls, SIA
Megadžouls, SIAPieredzējusi takelāžas speciālisti ar 20 gadu darba stāžu piedāvā uzņēmumiem un privātpersonām savas profesionālās zināšanas un pieredzi visdažādāko pārvietošanas darbu veikšanai. Strādājam ar atbildību un lielu uzmanību pievēršam drošībai.
MinTrakTex, SIA
MinTrakTex, SIAMēs piedāvājam mini ekskavatoru un mini iekrāvēju pakalpojumus visā Latvijā. Autonomās kanalizācijas izbūves darbi visā Latvijā. Sadarbojamies ar Latvijas uzņēmumiem kas ražo kanalizācijas septiķus, nosēdtvertnes un bioloģiskās attīrīšanas iekārtas.
PIF PAF, peintbola parks, sporta un atpūtas centrs
PIF PAF, peintbola parks, sporta un atpūtas centrsPeintbola PIF PAF. Piedāvājam sporta spēles un azartiskas aizraušanās apvienojumu – peintbolu. Ietaupiet savu laiku un degvielu:mēs esam tikai 20 km no Rīgas centra.
Port Hotel, viesnīca
Port Hotel, viesnīcaPORT HOTEL atrodas vienā no skaistākajām un ekskluzīvākajām vietām Pierīgā – Ādažos, ieskauta skaista priežu meža ielokā. Viesnīca piedāvā 29 mūsdienīgus, ērtus un komfortablus numurus 3 klājos ar individuālu dizainu un visu nepieciešamo viesu ērtībām
Malvīne, viesu māja
Malvīne, viesu mājaMalvīne. Brīvdienu māja Ciriša ezera krastā. No ezera redzama Aglonas bazilika. Pirts, banketu zāle, telšu vietas.
Jāņa Zābera memoriālais muzejs
Jāņa Zābera memoriālais muzejsJāņa Zābera muzejs izveidots 1973.gada vasarā, tūlīt pēc izcilā Latvijas operas tenora nāves. Dzimtajās mājās var apskatīt fotogrāfijas no viņa dzīves gājuma, afišas, operu tērpus.
Visi banneri