Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Vidzeme RC, SIA, galdniecība

(Jugla), Kvēles iela 15k.17, Rīga, Latvija, LV-1024
(+371) 67531164
 
VissPiedāvājumi
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresGaldniecība, galdnieku darbi

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Jura putni, muzejs
Jura putni, muzejsKokgriezumu muzejā "Jura putni" Jūs redzat atveidotas dzērves - mīlestības, saticības, uzticības un mūžības simbolus; pūces - gudrības simbolus un citus putnus. Parks atgādina, ka šeit tiek mīlēta daba un ir sakārtota vide.
Garauši, atpūtas bāze
Garauši, atpūtas bāzePie paša Lobes ezera. 15 dažādas laivas makšķerēšanai, zvejošanas licences, telšu un ugunskura vietas, nakšņošana lauku mājā.
RENT A CAMPER, auto noma
RENT A CAMPER, auto nomaKemperu un piekabju noma. Komfortablās un mobilās automājas ir iekarojušas ceļotāju simpātijas un ieguvušas atzinību visā pasaulē.
Vānes māja, viesu māja
Vānes māja, viesu mājaVānes māja atrodas Tukuma novadā, Vānē. Apmēram 100km no Rīgas. Mājā iespējams izmitināt līdz 12 cilvēkiem. Pie mājas ir nesen izrakts dīķis, kurā varēs nopeldēties pēc pirts prieku vai baļļas baudīšanas.
Laba sēta, SIA, vārti, žogi, automātika
Laba sēta, SIA, vārti, žogi, automātikaMūsu uzņēmumam ir liela pieredze sētu un žogu izstrādē un montāžā. Sētu un vārtu ražošana - mūsu uzņēmuma pamatvirziens. Tagad piedāvājam arī bruģēšanas darbus un Bobcat tehnikas pakalpojumus
LD apartamenti
LD apartamentiLaipni lūdzam!
Bieriņi, lauku māja
Bieriņi, lauku mājaLabiekārtota, senatnīga māja ar kamīnu, dārzu, telšu vietām, medību trofejām, sporta laukumiem, komercmakšķerēšanu.Fazānu audzētavas apmeklējums.
Kokaudzētava Baltezers, kokaudzētava
Kokaudzētava Baltezers, kokaudzētavaDekoratīvo stādu vairošana, audzēšana un realizācija ir Kokaudzētavas Baltezers darbības nozare, sortimentā ir vairāk kā 500 augu nosaukumu.
EST Tehnoloģijas, SIA, svaru tirdzniecība un remonts
EST Tehnoloģijas, SIA, svaru tirdzniecība un remontsVisa veida svaru tirdzniecība un remonts. Svari tirdzniecībai, mājai, noliktavām, medicīnai, kraušanas pakalpojumiem, laboratorijām un daudz kam citam.
Visi banneri