Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Muduri, SIA, darbnīca

Muduri, SIA, darbnīca

Tallinas iela 40/2, Rīga, Latvija, LV-1001
(+371) 28607652
(+371) 67273784 - Darbnīca, Ofiss
7273784
Pirmdiena08:00 - 17:00
Otrdiena08:00 - 17:00
Trešdiena08:00 - 17:00
Ceturdiena08:00 - 17:00
Piektdiena08:00 - 17:00
Sestdiena -
Svētdiena -
Juridiskais nosaukums : SIA Muduri
Reģistrācijas numurs : 40003487368
Juridiskā adrese : Tallinas 40-4, Rīga, LV-1001
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Etnogrāfisko tautas tērpu gatavošana, šūšana, izšūšana kolektīviem un individuāliem pasūtītājiem. Darbu veic meistari ar ilggadēju pieredzi tautas tērpu darināšanā.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresDaiļamatniecība Etnogrāfisko tautas tērpu gatavošana (Etnogrāfisko tērpu gatavošana) Skatīt vairākInterjera (tekstila) priekšmetu pagatavošana Rokdarbi, izšūšana Skatīt vairākKonsultācijas tautastērpa detaļu komplektēšanā Skatīt vairākTautas tērpi (Tautastērpi) Skatīt vairākTautastērpu vestesno 55 € Brunčino 127 € Tautastērpu biksesno 55 € Tautastērpu cepures Skatīt vairākMēteļi Skatīt vairākTautastērpu krekli Skatīt vairākPusmēteļi Skatīt vairākPriekšauti tautastērpiem Villaines Skatīt vairākGalvasauti Lakatiņi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 211620
Meklēšanas rezultātos parādīts : 522582


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Dārziņi, zirgu sēta
Dārziņi, zirgu sētaZirgu izjādes ne tikai dažādos Jūsu atpūtu, bet arī palīdzēs stiprināt organismu. Jāšana labi ietekmē veselību – nervu, elpošanas un gremošanas sistēmas. Tieši tāpēc jāšana ar zirgiem ir tik populāra.
Pinumi, salons - darbnīca
Pinumi, salons - darbnīcaPinumi tiek izgatavoti no Latvijā izaudzēta materiāla. Izgatavojot pinumus, man ir svarīga kvalitāte, lai izstrādājums kalpotu daudzus gadus.
Rojas rodes, brīvdienu māja
Rojas rodes, brīvdienu mājaRojas Rodes ir savrupa brīvdienu māja ar visām ērtībām un atsevišķu slēdzamu ieeju netaļu no jūras.
Hotel De Lita, viesnīca
Hotel De Lita, viesnīcaVienā no skaistākajiem kūrortiem Lietuvā - Druskininkai, darbu uzsāk jauna, moderna, ērta un mājīga, trīs zvaigžņu viesnīca ar klasisko nosaukumu De Lita.
SPA Estonia, SPA viesnīca
SPA Estonia, SPA viesnīcaSPA Estonia ir ārstniecības un rehabilitācijas centrs, kurš piedāvā ne tikai veselību nostiprinošas, bet arī daudz un dažādas skaistumu veicinošas procedūras.
Latroof Ltd, SIA, jumtu segumi
Latroof Ltd, SIA, jumtu segumiLatroof Ltd. Jumta segumu materiāli, matāldakstiņi, profilētās loksnes jumtam un sienām. Bitumena dakstiņa jumti, polimēr-bitumenu ruļļu materiāli.
BriedīšKrogs, krodziņš
BriedīšKrogs, krodziņšĢimenes restorāns Jūrmalā. Dienas piedāvājumi. Telpas banketiem un bērnu ballītēm.
DEVI, siltumtehnika
DEVI, siltumtehnikaDEVI ir vienīgais uzņēmums elektrotehniskās rūpniecības nozarē, kas ražo un pilnveido elektrisko apsildes kabeļu un termoregulatoru kompleksās sistēmas.
Svētku pils, viesu nams
Svētku pils, viesu namsViesu nams Svētku Pils atrodas Atpūtas vietā “4 Saules” un mūsu viesiem iespējams relaksēties pirtī, doties laivu braucienos, grillēt smaržīgus ēdienus un pavadīt laiku kopā pie dabas, baudot sauli, siltumu un vasaras smaržu.
Visi banneri