Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Aivars-K, akmens apstrāde

Aivars-K, akmens apstrāde

Saulrītu iela 13, Cēsis, Cēsu novads, Latvija, LV-4101
(+371) 64127461
(+371) 26410255 - kapakmeņi, kapuvietu ierīkošana
(+371) 64134516 - oriģinālas dāvanas
Pirmdiena -
Otrdiena09:00 - 17:00
Trešdiena09:00 - 17:00
Ceturdiena09:00 - 17:00
Piektdiena09:00 - 17:00
Sestdiena09:00 - 17:00
Svētdiena09:00 - 17:00
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts
Akmens meistara rokās pārvēršas dzīvē pielietojamās lietās: kapu pieminekļos, plāksnītēs, apmalēs, pakāpienos un citos akmens izstrādājumos. Mūsu kopīgā darba rezultātā vienkāršs akmens pārtop dekoratīvā skulptūrā. Katram klientam pilnīgi individuāla pieeja ar oriģinālām idejām un risinājumiem. Sniedzam konsultācijas par kapu vietu iekārtošanu, kā arī akmeņu pielietošanu ainavā un interjerā. Veiksmīgu Jūsu ideju realizāciju! Ar cieņu, "Aivars-K"
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKapu pieminekļi, pieminekļu izgatavošana Skatīt vairākAkmens skulptūras,orģinālas dāvanas (Dārza skulptūras un vides objekti) Skatīt vairākAkmens un metāla interjera elementi Skatīt vairākAkmens soli un galdi Skatīt vairākAkmens kāpnes Skatīt vairākPastkastītes Skatīt vairākStrūklakas Skatīt vairākGaismas ķermeņi Skatīt vairāk   Skulpturāli kapu pieminekļi Skatīt vairākLaukakmeņu pieminekļi (Dabīgu akmeņu kapu pieminekļi) Skatīt vairākKapu pieminekļi no zāģētām akmens plāksnēm Skatīt vairākAkmens apstrāde Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 106560
Meklēšanas rezultātos parādīts : 494592


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Vārpiņas MR, SIA
Vārpiņas MR, SIAMežs ir nozīmīga ekosistēma, ko nedrīkst novērtēt tikai finansiāli. Tā pilda gan sociālo, gan arī ir neaizstājams ekoloģisko funkciju nodrošināšanā. Mēs esam daļa no ekosistēmas, tāpēc pasauli redzam, kur katrs īpašnieks savu mežu apsaimnieko pēc labākajiem ilgtspējīgas attīstības kanoniem – mūsu klimata, vides un cilvēku labā. Tieši to ievērojam savā darbā – rādām paši piemēru un izglītojam citus, kā veiksmīgāk iekļaut kokus pilsētvidē.
Annas, viesību māja
Annas, viesību mājaAnnas Patīkams no dabīgiem materiāliem veidots interjers dos jums iespēju teicami pavadīt laiku omulīgā atmosfērā jaunā guļbaļķu ēkā ar terasi un nopērties īstā ar malku kurinātā pirtī.
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrs
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrsTelpas svinīgiem pasākumiem, telpas konferencēm un semināriem, viesnīca, pirtis, džakuzi, aktīvā atpūta, bērnu nometnes.
D.C.S. SIA, pārvietošanās serviss
D.C.S. SIA, pārvietošanās servissD.C.S. piedāvā:Dzīvokļu pārvietošanās un pārvākšanās pakalpojumi. Mēbeļu izjaukšana un salikšana.
Smagu priekšmetu - pianino, klavieru, seifu
pārvietošana, pārcelšana.
Erebuni, armēņu restorāns
Erebuni, armēņu restorānsRestorāns „Erebuni" atrodas gleznaina dārza ielenkumā, starp kokiem, ziediem un strūklakām. Nokļūstot šeit, jūs varēsiet patīkami atpūsties, nobaudīt īstus armēņu ēdienus, kas pagatavoti uz atklātas uguns.
Dzirnavu 90
Dzirnavu 90Piršu celtniecība, projektēšana, bīvniecība, ķīniešu un itāļu mozaīkas, individuālie pasūtījumi, visa veida tvaika pirtis, īstas krievu pirtis, krāsnis un kamīni.
For Rest, viesu māja
For Rest, viesu mājaViesu nams ar terasi ezera krastā. Krievu pirts ar slotiņām un aromātisku tēju. Vieta nelielu svīnību organizēšanai 6-9 cilvēkiem.
Terion, veterinārā klīnika
Terion, veterinārā klīnikaVeterinārā klīnika Miera ielā. Veterinārā aptieka Miera ielā. Suņu barība. Pretblusu līdzekļi. Prettārpu līdzekļi. Attārpošana. Kaķu barība. • Dzīvnieku ārstēšana, terapija, ķirurģija, suņu, kaķu, sesku vakcinācija, konsultācijas. • Suņu, kaķu, sesku, trušu vakcinācijas. • Veterinārie medikamenti. Veterinārās zāles. ROYAL CANIN, HILLS, SPECIFIC, VIRBAC, PRINS.
Leonīda Krāsnis, krāšņu mūrnieks
Leonīda Krāsnis, krāšņu mūrnieksKrāsnis pirtīm, mājai un pavardi dārzam. Īstas krievu pirts krāsnis. Krāsns, kura cep, vāra, sautē. Krāsns izmēri un izskats tiek mainīts pēc klientu vēlmēm, saskaņojot ar telpas interjeru.
Visi banneri