Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Ūdensvīrs-1, veikals

Stabu iela 87, Rīga, Latvija, LV-1009
(+371) 67312941
 
VissPiedāvājumi
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresZivis, zivju produkti

Ērgļi, kempings
Ērgļi, kempingsKempings Ērgļi atrodas skaistā vietā 12 km attālumā no Liepājas. Jums tiek piedāvāta iespēja atpūsties sakoptā apkārtnē, tepat netālu ir jūra ar brīnišķīgo Bernātu pludmali un priežu mežu.
Apartamenti Dundaga XXL, apartamenti
Apartamenti Dundaga XXL, apartamentiBrīvdienu māja ar brīnišķīgu silto baseinu un aromātisku malkas pirti. Atrodamies Ziemeļkurzemē, Dundagā, 150 km no Rīgas, privātā teritorijā. Dundagas pils un parks no mums nieka 800 m, līdz jūrai 22 km, Baložezers 5 km, pāri ielai Eksotisko dzīvnieku parks, netālu Liepniekvalka alas u. c. dabas apskates objekti. Piedāvājam 2 apartamentus ar virtuvi. Piedāvājumā siltais baseins un pirts.
Eiropas reģionālais tūrisma institūts
Eiropas reģionālais tūrisma institūtsTūrisma ziņu portāls Eiropa.lv: tūrisma ziņas, eKatalogs, semināri, apmācības, konsultācijas, vēstkopas, CV online.
Mežmaļi, galdniecība
Mežmaļi, galdniecībaGaldniecība Mežmaļi. Vietējas izcelsmes materiāli: priede, bērzs, osis un ozols. Eiro logi, futerlogi, Norvēģijas tipa logi, groplogi, savietotie zviedru tipa logi. Iekšdurvis un ārdurvis.
Lonas Latvija, SIA, veikals
Lonas Latvija, SIA, veikalsLONAS - ir guļamistabas mēbeļu un citu kvalitatīva miega atribūtu ražotājs. Lielākā daļa LONAS matraču ražošanas procesa ir rūpīgs roku darbs. Pasūtītos un izgatavotos LONAS produktus mēs piegādāsim paši ar savu transportu, un mūsu kurjeru komanda uznesīs matraci līdz pat jūsu gultai, bet LONAS gultu piegādās un jūsu mājās saliks bez maksas.
Ventaskrasti, viesu nams, krogs, kempings
Ventaskrasti, viesu nams, krogs, kempingsAptūtas komplekss Ventas upes krastā. 8 labiekārtotas kempinga mājiņas, liels viesu nams ar krogu, svinību un semināru telpām.
Ekostandarts tehnoloģijas, SIA
Ekostandarts tehnoloģijas, SIAEkoStandarts Tehnoloģijas ir notekūdeņu attīrīšanas iekārtu ražotājfirma jau kopš 2001. gada, kas savas darbības laikā ir veiksmīgi realizējusi vairāk kā 250 projektus.
Rojas rodes, brīvdienu māja
Rojas rodes, brīvdienu mājaRojas Rodes ir savrupa brīvdienu māja ar visām ērtībām un atsevišķu slēdzamu ieeju netaļu no jūras.
JM Grupa, kokapstrāde
JM Grupa, kokapstrādeCeltniecības kokmateriālu ražošana: grīdlīstes, logu līstes, ārstūrlīstes, iekšstūrlīstes, durvju apmales. Galdniecībā izgatavojam masīvkoka, lamināta mēbeles.
Ūdensdzirnavas, viesu nams
Ūdensdzirnavas, viesu namsAtpūtas komplekss atjaunota dzirnavu ēkā. Viesību zāle. Sauna ar baseinu, "lux" numurs ar džakuzi un kamīnu. Komfortabla naktsmītne.
Visi banneri