Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Vītoli AMI, SIA, veikals

Vītoli AMI, SIA, veikals

Ezera iela 2, Sēme, Sēmes pagasts, Tukuma novads, Latvija, LV-3110
(+371) 28904716
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPārtikas preces, tirdzniecība
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 5770
Meklēšanas rezultātos parādīts : 33891
Skatīt arī katalogā : Pārtikas preces, tirdzniecība


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Riekstkalni, stādaudzētava
Riekstkalni, stādaudzētavaSpecializētā riekstkoku stādaudzētava "RIEKSTKALNI" piedāvā Latvijas klimatam piemērotus, salizturīgus riekstkoku stādus no Kanādas. Mūsu stādi tiek audzēti no labāko Kanādas šķirņu mātes koku sēklām, kas dod iespēju stādiem labāk pielāgoties Latvijas klimatam, augsnei un gaismas režīmam.
Azerbaidžāna, atpūtas centrs un restorāns
Azerbaidžāna, atpūtas centrs un restorānsRestorānā AZERBAIDŽĀNĀ jūs gaida gardie ēdieni , romantiska austruma atmosfēra un protams lieliskās azerbaidžāņu ritmi. Piedāvājam vairak nekā 120 lieliskus ēdienus azerbaidžāņū gaumē , kā arī galdu klāšanu pēc Jūsu vēlmēm un svinībam!
Kandava, viesnīca
Kandava, viesnīcaLaipni lūdzam jaunajā kafejnīcā Kandava, kura atrodas Kandavas vecpilsētas daļā, ar izsmalcinātu un reizē mājīgu gaisotni. Piedāvājam 10 labiekārtotus numuriņus, banketu un konferenču zāli, pirti ar džakuzi.
DāvanuServiss.lv
DāvanuServiss.lv"DāvanuServiss.lv". Piedāvājam vairāk kā 800 emociju un piedzīvojumu dāvanas, kas liks piepildīties Jūsu sen lolotiem sapņiem.
Sanders, viesu nams
Sanders, viesu namsViesu nams Sanders. Naktsmītne, pirts, relaksācijai - koka baļļa ar ozonu, pieejama velosipēdu noma, blakus viesu namam veikals - kafejnīca.
Jette, lietišķā māksla
Jette, lietišķā mākslaAmatniecības uzņēmums Jette IK. Pastalas. Dekoratīvi lietišķās mākslas darbu izgatavošana un tradīciju saglabāšana. Ādas mākslinieciskās apdares darbi.
KUPRE, UAB
KUPRE, UAB
Melturi, viesnīca
Melturi, viesnīcaViesnīca "Melturi" atrodas gleznainā vietā pie Amatas upes. Ērta piebraukšana, autostāvvieta. Mājīgi 1-vietīgi un 2-vietīgi numuri, sauna, baseins, kamīnzāle, telpas konferenču rīkošanai.
CLC, grāmatvedības pakalpojumi
CLC, grāmatvedības pakalpojumiGrāmatvedības pakalpojumi, konsultācijas, uzņēmumu reģistrācija. Virtuālais birojs.
Visi banneri