Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Dino, veikals

M.Ķempes iela 4, Rīga, Latvija, LV-1014
(+371) 67540311
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPārtikas preces, tirdzniecība

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6067
Meklēšanas rezultātos parādīts : 29069
Skatīt arī katalogā : Pārtikas preces, tirdzniecība


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Ķoņu dzirnavas, viesu nams
Ķoņu dzirnavas, viesu namsVieta Latvijā, kur maļ graudus, vērpj vilnu, šuj segas un spilvenus, pildītus ar aitu vilnu. Aktīvās atpūtas pasākumi, kāzas, ekskursijas, nakšņošana viesu namā, pirts un garšīga maltīte.
Turies!, pasākumu organizēšana
Turies!, pasākumu organizēšanaMobilās atrakcijas jūsu pasākumam - virvju trase, vertikālās kāpšanas trases , galda futbola lielformāta versija. Piedāvājām arī mobilās skatuves un citas konstrukcijas. Pasākuma formāts: publiskie un korporatīvie pasākumi, izstādes, reklāmas pasākumi.
Ziepju virtuve
Ziepju virtuvePiedāvājam : ziepju masas, bāzes šampūnam, dušas želejai un matu balzamam, krāsvielas, perlamutri (mikas), gliteri (spīdumi), pārtikas aromātus, ēteriskās eļļas, smaržvielas, bāzes eļļas un sviestus, ziepju formas, instrumentus ziepju veidošanai un iepakošanai.
Ainažu Jūrskolas muzejs
Ainažu Jūrskolas muzejsAinažu jūrskolas muzejs ir piemiņas vieta šai pirmajai latviešu profesionālajai jūrskolai un tās absolventiem - latviešu un igauņu kapteiņiem un stūrmaņiem.
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs Timotejs
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs TimotejsBērnu centra mērķis ir atbalstīt trūcīgo un sociāli izstumto ģimeņu bērnus. Šajā centrā viņiem ir iespēja apmierināt elementāras higiēniskās vajadzības – nomazgāties, izmazgāt drēbes, arī apmainīt drēbes – netīrās atdot mazgāšanā un uzvilkt tīras.
Robežnieki kokaudzētava
Robežnieki kokaudzētavaPlašs skujkoku, lapu koku, krūmu un ziemciešu puķu stādu sortiments. 130 dažādu krāsu, formu skujkoku, 250 lapu koku un krūmu nosaukumi, kā arī ap 200 ziemciešu puķes.
Falkors Building Industry, SIA
Falkors Building Industry, SIASIA FALKORS I.A.U. darbojas industriālā alpīnisma nozarē – būvniecības, montāžas un celtniecības darbi lielā augstumā un grūti pieejamās vietās, izmantojot rūpnieciskā alpīnisma tehniku.
Pāces vilnas fabrika
Pāces vilnas fabrikaLauku dzija no Latvijā audzētām aitām. Vilnas pārstrāde no mazgāšanas procesa līdz gatavam dzijas pavedienam. Nemazgātas vilnas pirkšana, maiņa.
Annas, viesību māja
Annas, viesību mājaAnnas Patīkams no dabīgiem materiāliem veidots interjers dos jums iespēju teicami pavadīt laiku omulīgā atmosfērā jaunā guļbaļķu ēkā ar terasi un nopērties īstā ar malku kurinātā pirtī.
Visi banneri