Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Dadzis, veikals

Lapiņas, Dzērbenes pagasts, Cēsu novads, Latvija, LV-4118
(+371) 64166262
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPārtikas preces, tirdzniecība

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 8408
Meklēšanas rezultātos parādīts : 27412
Skatīt arī katalogā : Pārtikas preces, tirdzniecība


Darba drošības centrs, SIA
Darba drošības centrs, SIADARBA DROŠĪBAS CENTRU 2003. gadā izveidoja darba aizsardzības, ugunsdrošības, pārtikas aprites jomā zinoši cilvēki, kuri līdz tam pakalpojumus šajās jomās sniedza individuāli vai kā citu uzņēmumu eksperti.
Paradīzes graudi, ziedi Jūrmalā
Paradīzes graudi, ziedi JūrmalāAtnāciet pie mums uz salonu Jūrmalā, Dubultos, un mēs centīsimies palīdzēt. Piegādāsim ziedus Jums vēlamajā laikā.Tiksimies ziedu salonā! Ziedi Jūrmalā. Ziedi Jūrmalā ar piegādi.
Rundāles Dzirnavas
Rundāles DzirnavasRundāles ūdens dzirnavu muzejs dod ieskatu redzēt un saprast pagājušā gadsimta ūdensdzirnavu darbību un tās būtību. Ūdensdzirnavas izkārtojušās piecos stāvos un ļauj izsekot dzirnavu malšanas procesam - no graudiem līdz miltiem. Alus darītava, degustācijas, ūdens inventāra noma, telpas pasākumiem.
220.lv, veikals
220.lv, veikals220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru iepirkšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Raunas lauktehnika, SIA, metālapstrāde
Raunas lauktehnika, SIA, metālapstrādeMetāla dekoratīvie izstrādājumi. Dārza mēbeles. Sētas, vārti, kāpnes un margas. Iebūvējamās mēbeles. Iespēja pasūtīt mēbeles, interjera elementus pēc individuāla projekta.
Rūķīši, viesu māja
Rūķīši, viesu mājaRūķīši, viesu māja Murjāņos. Atpūta pie Gaujas, naktsmītnes, pirts, banketu zāle, telšu vietas.
Zobārstniecības centrs Svenata
Zobārstniecības centrs SvenataZobārstniecības centrs Svenata. Augsti kvalificēti speciālisti, vismodernākās zobārstniecības iekārtas, žokļu un mutes dobuma slimību profilakses un ārstēšana.
Švinkates, viesu nams
Švinkates, viesu namsViesu māja Švinkates, piedāvā atpūtas zāli ar kamīnu, virtuvi, gultasvietām un pirti. Pie mājas atrodas gleznains dīķis, kurā var arī makšķerēt.
Skrundas muiža, viesnīca
Skrundas muiža, viesnīcaSkrundas muižas viesnīcas apartamentos ērti jutīsies kā pieaugušie, tā arī bērni, tā būs piemērota gan īsai vizītei, gan arī ilgstošai dzīvošanai. Augstie komforta standarti un mājīgā gaisotne ļaus Jums izbaudīt lielisku atpūtu.
Kristus Karaļa kalns, kalns
Kristus Karaļa kalns, kalnsAglonā, Karaļa kalnā, 2006. gada 16. septembrī ir atklātas “Jēzus Kristus – uzvarētāja” un “Eņģeļa ar Dzīvības grāmatu” skulptūras. Vēl ir uzstādītas skulptūras : Krusts, ko nes 12 ciltis, «Jaunava Marija ar Jēzus bērniņu» un «Lotosa zieds»
Visi banneri