Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Avene, veikals

Aglonas iela 35 k.1, Rīga, Latvija, LV-1057
(+371) 67189925
 
VissPiedāvājumi
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPārtikas preces, tirdzniecība

Ungurmuiža, viesu māja
Ungurmuiža, viesu mājaUngurmuiža ir harmonisks 18. gadsimta koka ēku ansamblis, milzu ozolu ieskauts, tas ieņem nozīmīgu vietu Latvijas kultūras pieminekļu mantojumu vidū. To 1732. gadā cēlis barons fon Kampenhauzens kā savas dzimtas māju, un šobrīd Latvijā nav saglabājušās līdzīgas baroka koka celtnes, kuru iekštelpas ir tik bagātīgi izgreznotas ar sienu gleznojumiem. Mūsdienu ērtībām piemērota, tā būs kā radīta Jūsu atpūtai, svinībām un semināriem. Varēsiet baudīt muižas īpašo gaisotni, pastaigājoties pa parku zem milzu ozoliem vai dzerot tēju krāšņajā tējas paviljonā.
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiem
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiemZOONA, radio sistēmu dzīvniekiem tirdzniecība. Partneri ir ASV kompānija PetSafe. PetSafe izstrādā radio un elektroniskas ierīces, kuras uzlabo cilvēku un dzīvnieku attiecības.
Villa Anna, viesu nams
Villa Anna, viesu namsVilla Anna - tas ir mūżīgais sirmās jūras un tas nostāstu noslēpums, ko papildina čaklu pavāru sagādāta azaida aromāts, kas ienāk kopā ar rīta saules stariem Jūsu istabā.
Albatross SPA
Albatross SPAPēc atjaunošanas durvis vēris mājīgais Albatross SPA atpūtas komplekss. Atpūtas kompleksā ir 25m peldbaseins ar trīs celiņiem ar 28 °C ūdens temperatūru, baseina dziļums seklākajā galā ir 1 metrs, vidū – 1,5 metri, dziļākajā galā 2 metri, 7m bērnu baseins ar ūdens temperatūru 32 °C, vidējais dziļums 0.5 metri, sauna un tvaika pirts.
PREMIUM MANAGEMENT, SIA
PREMIUM MANAGEMENT, SIABiznesa un personības izaugsmes koučings iedrošina un palīdz apzināties savu patieso spēku, izveidot biznesa un privātus mērķus un atbalsta to efektīvā sasniegšanā, lai dzīvotu veiksmīgu un pilntiesīgu dzīvi. Koučs palīdz atklāt, ko Tu patiesi vēlies, lai ktu dzīvot dzīvi veidotu pēc saviem noteikumiem. Uzņemies atbildību par savu dzīvi un rezultātiem jau šodien.
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, viesu nams
SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, viesu namsViesu nams atrodas 7 km no Valmieras centra (Kocēnu pagasts) un 12 km no Baiļu slēpošanas trases. Telpas svinībām (līdz 60 cilvēkiem), komfortablas istabas, pirts, austrumu istaba.
Labs virziens, SIA
Labs virziens, SIAPakalpojumā ietilpst grāmatvedības pirmdokumentu sakārtošana un reģistrēšana, finanšu atskaišu sagatavošana un iesniegšana Valsts ieņēmumu dienesta EDS sistēmā, Centrālās Statistikas pārvaldes e-pārskatu sistēmā un citās institūcijās pēc nepieciešamības.
Raibie logi, viesnīca
Raibie logi, viesnīcaViesnīca Raibie logi piedāvā naktsmītnes desmit labiekārtotos numuros, no kuriem divi ir piemēroti ģimenēm ar bērniem. Visos numuros ir TV un interneta pieslēgums. Brokastis ir iekļautas cenā.
Krauklīši, viesu nams
Krauklīši, viesu namsKrauklīši ir moderna guļbūve ar lielu terasi, mākslīgā dīķa krastā. Viesu namā ir Tv/Sat, karaoke, bārs, virtuve, kamīns, plaša telpa dejām un banketiem.
H4y Interior, SIA
H4y Interior, SIA Plašs iekštelpu mēbeļu un interjera priekšmetu klāsts. Mēbeles ikvienai dzīvojamās platības telpai, tai skaitā dārza mēbeles, visslielākais dārza mēbeļu klāsts Baltijas valstīs -dārza krēsli, dārza galdi, batuti, ugunskura vietas, dārza mēbeļu komplekti) Piedāvājuma klāstā ergonomiskie un biroja krēsli.
Visi banneri