Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Apsara

Brīvības gatve 403, Rīga, Latvija, LV-1024
(+371) 67521304
 
VissPiedāvājumi
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKafija un tēja

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Urakši, lauku māja
Urakši, lauku mājaBurvīga vieta pie Limbažu Lielezera. Daba, miers, klusums.
Astroselena, izglītības centrs
Astroselena, izglītības centrsMācības Izglītības centrā "Astroselēna" ir piemērotas gan tiem, kas vēlas iegūt profesionālo augstāko izglītību astroloģijā, gan arī tiem, kas vēlas izprast šo interesanto zinātni savām personīgajām vajadzībām, apgūstot dažādu horoskopu interpretācijas mākslu.
RMS Heating, SIA, siltumtehnika
RMS Heating, SIA, siltumtehnikaElektriskās apsildes sistēmas, izveidotas piemērojot apsildes kabeļus, kas pateicoties viņu universalitātei atrod plašu pielietojumu visdažādākās jomās. Veikals "SILTA MĀJA" piedāvā kompānijas A.RAK Wärmetechnik GmbH (Vācija) apsildāmos kabeļus.
Līcīši, lauku sēta
Līcīši, lauku sētaSIA Līcīši ir viens no pirmajiem un joprojām lielākajiem kazu audzēšanas un kazas piena produktu ražošanas uzņēmumiem Latvijā. Mūsu darba kvalitātes garantija ir 17 gadu ilgā pieredze kazas piena produktu ražošanā!
Palmas, brīvdienu māja
Palmas, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Palmas atrodas 1500 metri no jūras, Jūrkalnes centrā : divstāvu jauna guļbūves ēka, divas atsevišķas istabas otrā stāvā, gultas vietu skaits 8, ir virtuve (ledusskapis plīts, trauki, izlietne, silts ūdens) duša, vc,
Ķoņu dzirnavas, viesu nams
Ķoņu dzirnavas, viesu namsVieta Latvijā, kur maļ graudus, vērpj vilnu, šuj segas un spilvenus, pildītus ar aitu vilnu. Aktīvās atpūtas pasākumi, kāzas, ekskursijas, nakšņošana viesu namā, pirts un garšīga maltīte.
Rubīni, apartamenti
Rubīni, apartamentiBrīvdienu apartamenti Rubīni ir jauka un mājīga atpūtas vietiņa Ventspils viesiem. Pavisam 5 numuri iekārtoti kā atsevišķi labiekārtoti 2-3 istabu dzīvoklīši.
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrs
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrsTelpas svinīgiem pasākumiem, telpas konferencēm un semināriem, viesnīca, pirtis, džakuzi, aktīvā atpūta, bērnu nometnes.
Lidums SIA, kokapstrāde
Lidums SIA, kokapstrādeLidums SIA.Koka produkcija dārzam un pagalmam, zāģmateriāli, apdares dēļi, liekti līmētie materiāli, zāģmateriālu žāvēšana un pārstrāde.
Visi banneri