Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Narvesen, veikals

Dzirnavu iela 74/76, Rīga, Latvija, LV-1050
(+371) 67280062
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPreses izplatīšana

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 8412
Meklēšanas rezultātos parādīts : 18015
Skatīt arī katalogā : Preses izplatīšana

ANVI AM, SIA, darbnīca
ANVI AM, SIA, darbnīcaANVI AM tautas tērpu sagatavošanā darbojas no 1994.g. Bērnu linu apģērbi, galdauti, aizkari, spilveni, šūpuļkrēsli, šūpuļtīkli. Veic individuālus pasūtījumus.
Lauvas Tūrs Transports, SIA
Lauvas Tūrs Transports, SIAUzņēmums lauvastūrs piedāvā nomai ne tik vien mikroautobusus un autobusus, bet arī vieglās automašīnas un piekabes.
Baltic Media, tulkojumu birojs
Baltic Media, tulkojumu birojsTulkošanas birojs Baltic Media Ltd. ir vadošais valodu pakalpojumu uzņēmums Ziemeļeiropā. Tas nodrošina tulkošanas un lokalizācijas, kā arī valodu apmācības pakalpojumus. Tulkojumi no un uz zviedru, somu, dāņu, īslandiešu, norvēģu, fēru, vācu, angļu, poļu, krievu, latviešu, lietuviešu un igauņu valodām.
Pāces vilnas fabrika
Pāces vilnas fabrikaLauku dzija no Latvijā audzētām aitām. Vilnas pārstrāde no mazgāšanas procesa līdz gatavam dzijas pavedienam. Nemazgātas vilnas pirkšana, maiņa.
Norde metāls, SIA, metālapstrāde
Norde metāls, SIA, metālapstrādeNORDE METĀLS, uzņēmuma darbības veids ir metālizstrādājumu ražošana - melnā metāla,  nerūsējošā tērauda. Vārti, trepes, margas
Ivonna, SIA
Ivonna, SIASIA Ivonna veic galdu klāšanu Rīgas apkārtnē. Piedāvājumā ēdieni visām gaumēm par ļoti draudzīgām cenām. Siltu ēdienu atvešana līdz 50 personām. Trauku īre par brīvu.
Meļķerti, viesu nams
Meļķerti, viesu namsViesu nams Meļķerti atrodas pāris kilometru attālumā no Kandavas un piedāvā lieliskas telpas dažādu svinību organizēšanai. Klusums, pirts, baseins, naktsmītnes.
Birzgaļi Z/S, lauksaimniecības tehnikas tirdzniecība
Birzgaļi Z/S,  lauksaimniecības tehnikas tirdzniecībaJauni un lietoti traktori no Japānas. Piekabes, arkli, frēzes, traktoru servisa apkope un garantijas remonti. MITSUBISHI, FOTON, KUBOTA, ISEKI, MURATORO, YANMAR
Vārpiņas MR, SIA
Vārpiņas MR, SIAMežs ir nozīmīga ekosistēma, ko nedrīkst novērtēt tikai finansiāli. Tā pilda gan sociālo, gan arī ir neaizstājams ekoloģisko funkciju nodrošināšanā. Mēs esam daļa no ekosistēmas, tāpēc pasauli redzam, kur katrs īpašnieks savu mežu apsaimnieko pēc labākajiem ilgtspējīgas attīstības kanoniem – mūsu klimata, vides un cilvēku labā. Tieši to ievērojam savā darbā – rādām paši piemēru un izglītojam citus, kā veiksmīgāk iekļaut kokus pilsētvidē.
Sveba-Dahlen, OÜ
Sveba-Dahlen, OÜSVEBA DAHLEN BALTIC iekārtas maizes ceptuvēm, konditorijas cehiem, picērijām. Plauktu (sekciju), rotācijas, picu, industriālās krāsnis, raudzētavas, ražošanas līnijas utt.
Visi banneri