Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Teleline Latvia, SIA

Kurmju iela 7 k3 - 18, Rīga, Latvija, LV-1082
(+371) 29557777
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresInformatīvie pakalpojumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6536
Meklēšanas rezultātos parādīts : 26820
Skatīt arī katalogā : Informatīvie pakalpojumi


Credo, autoskola
Credo, autoskolaAutoskola Credo, darbojas Latvijas tirgū jau 12 gadus un sevi esam pierādījuši, kā tirgus līderis, apmācot vairāk nekā 22 000 kursantus. Mūsu autoskolā Jūs iemācīsieties vadīt transportlīdzekli un justies uz ceļa droši, kā arī radīt šo sajūtu citiem ceļu satiksmes dalībniekiem.
Oneway Logistics, SIA
Oneway Logistics, SIAOneway Logistics uzticama transporta un ekspedīcijas kompānija, kura piedāvā pilnu loģistikas pakalpojumu kompleksu, Jūsu kravas glabāšanu un apdrošināšanu. Garantējam jebkāda veida transportēšanu Eiropas, Skandināvijas, Āzijas un NVS valstīs.
Vuolake Hotelli, viesnīca
Vuolake Hotelli, viesnīcaVuolake - mājīga viesnīca visai ģimenei ezera krastā, 15 minūšu braucienā no Jyvaskyla. Viesnīca ir 26 istabiņas, telpas svinībām, konferencēm un banketiem. Sauna.
Vilnis Lejnieks
Vilnis LejnieksPirtniecības meistars, garīgais dziednieks. Profesionālā pieredze darbā pirtī - 20 gadi. Veic dažādu psihoemocionālu situāciju risināšanu caur pirts procedūrām fiziskā un garīgā līmenī. Piedāvā relaksējošās, dziednieciskās un tematiskās pirtsdienas. Piedāvā izbaudīt arī pirts rituālus - dzimšanas dienas pirts, saulgriežu pirts, pirtīžas. Veic Garīgo muguras taisnošanu pēc Pjotra Elkunoviča metodes, kā rezultātā ķermenis tiek atbrīvots no emocionālās un fiziskās spriedzes. Pazūd stress un depresija, emocionālās un fiziskās sāpes.
Palmas, brīvdienu māja
Palmas, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Palmas atrodas 1500 metri no jūras, Jūrkalnes centrā : divstāvu jauna guļbūves ēka, divas atsevišķas istabas otrā stāvā, gultas vietu skaits 8, ir virtuve (ledusskapis plīts, trauki, izlietne, silts ūdens) duša, vc,
Villa Anna, viesu nams
Villa Anna, viesu namsVilla Anna - tas ir mūżīgais sirmās jūras un tas nostāstu noslēpums, ko papildina čaklu pavāru sagādāta azaida aromāts, kas ienāk kopā ar rīta saules stariem Jūsu istabā.
IS, SIA, guļbūves
IS, SIA, guļbūvesRažojam piegādājam un uzstādām guļbaļķu ēkas no virpotiem baļķiem, Ka ari dažādas citas koka konstrukcijas. Veicam celtniecību pēc katra klienta individuālām prasībām un vēlmēm. Guļbaļķu ēkas celtniecībā izmantojam dabīgos materiālus, kā piemēram starp guļbaļķu blīvējumā izmantojam sūnas un ēkas ceļam pēc sentēvu guļbūvju celtniecības tradīcijām. Mūsu cenu piedāvājumā ietilpst pilnīga celtnes uzstādīšana izņemot pamatus, elektroinstalāciju un ūdens apgādes ierīkošanu, ko varam arī paveikt, iepriekš ar klientu vienojoties par papildus darbu veikšanas apjomiem un papildus izmaksām. Guļbaļķu uzstādīšanu veicam visā Latvijas teritorijā un transporta izdevumi līdz 120 km no ražotnes kas atrodas Valmierā ir iekļauti cenā. Pēc klienta vēlmēm varam piedāvāt guļbaļķu uzražošanu bez piegādes un uzstādīšanas ar ēkas dokumentāciju tās montāžai. Veicam dažādus nestandarta risinājumus, kā piemēram varam izgatavot ne tikai guļbaļķu ēkas, bet arī no guļbaļķiem ražotas masīvkoka dārza mēbeles, lapenes, bērnu rotaļu laukumus, suņu būdas un t.t. Nestandarta risinājumus un jautājumus variet sūtīt uz e-pastuinfo@gulbuves.net un mēs ar jums sazināsimies tuvākajā laikā, lai sniegtu jums piedāvājumu par izmaksām un jums optimālāko risinājumu. Labprāt uzklausīsim jūsu vēlmes un atradīsim jums vispiemērotāko risinājumu.
Elīna Sila Art
Elīna Sila ArtAuduma autiņi un autiņbiksītes zīdaiņiem un bērniem. Izšūšanas pakalpojumi. Personalizēti izšuvumi uz dažādiem auduma izstrādājumiem - krekliem, maisiņiem, cepurītēm, dvieļiem, priekšautiem utt. Firmas logo izšūšana. Izšuvumi personalizētām dāvanām kāzām, kristībām, ziemassvētkiem, visa veida svinībām utt.
Kalna ligzda, viesnīca
Kalna ligzda, viesnīca3 zvaigžņu viesnīca Kalna Ligzda atrodas Smiltenes pievārtē, vēsturiskajā Kalnamuižas teritorijā. Piedāvājam 1-vietīgas, 2-vietīgas, 3-vietīgas un lielākas istabas ģimenēm ar bērniem. No katra numuriņa loga paveras gleznains skats uz Kalnamuižas teritoriju. Numuriņos pieejama kabeļtelevīzija, vannas istaba ar dušu un wc.
Ričarda kamīni, kamīnu salons
Ričarda kamīni, kamīnu salonsRičarda kamīni vēlas, lai Jūsu kamīna interjers būtu atšķirīgs un pilnīgāk atbilstu Jūsu prasībām. Jums ir iespēja pēc savas gaumes pasūtīt kamīna kurtuvi un apdares materiālu.
Visi banneri