Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

M Pēteris

Mātera iela 22, Jelgava, Latvija, LV-3001
(+371) 63027731
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKopēšana un dokumentu pavairošana

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 19292
Meklēšanas rezultātos parādīts : 43851
Skatīt arī katalogā : Kopēšana un dokumentu pavairošana


Pierīgas pirtis, pirts
Pierīgas pirtis, pirtsPirts ēka, kur nosvinēt jubilejas līdz 8 cilvēkiem vai atpūsties ģimenei. Teritorija, 3ha platībā, kur uzrīkot sporta svētkus. Demokrātiskas un diferencētas cenas.
Radošo darbu galerija, veikals - studija
Radošo darbu galerija, veikals - studijaRadošo darbu galerija - mākslinieku materiālu un dekorkrāsu veikals. Mēs piedāvājam Latvijā jau zināmas vācu ražotāja Marabu krāsas zīda, tekstila, stikla, keramikas apgleznošanai.
Pazemes ezeri, apskates objekts
Pazemes ezeri, apskates objektsTūrisma apskates objekts - vienīgie pazemes ezeri Latvijā.
Mālpils muiža, viesnīca
Mālpils muiža, viesnīcaMālpils muiža piedāvā plašas, dažāda izmēra telpas konferencēm, semināriem vai banketiem, jaukām svinībām vai kāzām – greznu Deju zāli, Cigāru zāli ar plašu āra terasi, Restorāna halli, Mednieku zāli un Ziemas dārzu.
Photon L Baltic, apgaismes tehnika
Photon L Baltic, apgaismes tehnikaVisdažādākā pielietojuma LED apgaismojuma produkciju – dažāda veida spuldzes, prožektorus un ielu gaismekļus. Uzņēmuma „Photon - L" vīzija ir zaļāka nākotne, samazinot enerģijas patēriņu.
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgos
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgosMēs piedāvājam arī garākus izbraucienus ziemā, ja sniega daudzums ir pietiekams, cenas sākot no 15.00 €/km. Grupām sākot no 145.00 €/stundā. Varam arī piedāvāt jautru un atraktīvu pasākuma vadītāju, kas aizpildīs gaidīšanas laiku, vai vienkārši izklaidēs Jūs un Jūsu bērnus.
In Sensum, apbedīšanas birojs
In Sensum, apbedīšanas birojsApbedīšanas firmas In Sensum piedāvājums - apbedīšanas pakalpojumi - dokumentu noformēšana, diennakts morga pakalpojumi, bezmaksas uzglabāšana morgā. Zārki, krusti, pārklāji, katafalks, transports bēru viesiem (autobusi). Strādājam visu diennakti. Mirušā nogādāšana morgā (no mājām t. sk.), sēru ceremonijas, visu veidu un ticību ceremoniju organizēšana.
Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, reklāmas aģentūra
Latsign, Latvijas un Vācijas kopuzņēmums, reklāmas aģentūraLATSIGN. Reklāma, digitālā druka, ploterdarbi, vides reklāma, sietspiede, mašīnu noformēšana.
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrs
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrsAlternatīvās aprūpes centrs Žēlsirdības māja jauniešiem ar ierobežotām iespējām.
Ekostandarts tehnoloģijas, SIA
Ekostandarts tehnoloģijas, SIAEkoStandarts Tehnoloģijas ir notekūdeņu attīrīšanas iekārtu ražotājfirma jau kopš 2001. gada, kas savas darbības laikā ir veiksmīgi realizējusi vairāk kā 250 projektus.
Visi banneri