Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Rīgas 51. pasta nodaļa

Brīvības bulvāris 19, Rīga, Latvija, LV-V-10
(+371) 67820015
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPasts, pasta pakalpojumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 10854
Meklēšanas rezultātos parādīts : 45583
Skatīt arī katalogā : Pasts, pasta pakalpojumi


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Bobcatdarbi
BobcatdarbiCeļu būve, remonts, uzturēšana, zemes un rakšanas darbi, augsnes frēzēšana, zemes aerācija, zemes planēšana, zemes urbšana, labiekārtošana, apzaļumošana, teritoriju uzkopšana, ledus frēzēšana, zāliena aerācija, vertikulēšana, trimmerēšana, celmu frēzēšana un izrakšana, žogu uzstādīšana
Sauna serviss, SIA
Sauna serviss, SIAPirts izbūve mājās un dzīvokļos, saunas, tvaika pirtis, hammam, elektriskās un malkas pirts krāsnis, tvaika ģeneratori un cits pirts aprīkojums
Pīlādži, stādaudzētava
Pīlādži, stādaudzētavaAugļkopība. Mērķis ir nodrošināt ar kvalitatīviem, Vidzemes apstākļos pārbaudītiem, pašaudzētiem augļu koku un ogulāju stādiem.
Nordmen, veikals
Nordmen, veikalsEleganti biznesa, klasiski ikdienas uzvalki ir piemēroti cilvēkiem, kas lieliski izskatīties, ērti justies. Vīrietis uzvalkā no Nordmen jutīsies pārliecināts un stils būs perfekts.
Aļņi, viesu māja
Aļņi, viesu mājaViesu Nams Aļņi piedāvā:Viesu māju ar banketu zāli kāzām un svinībām līdz 46 personām. Nakšņošanai 34 guļvietas - ieskaitot papildvietas. Numurs jaunlaulātajiem. Guļbūves pirts ar āras baseinu un ūdens kaskādi.Nojumi nelielām svinībām vasaras sezonā. Ēdināšanu un apkalpošanas pakalpojumus kāzām, viesībām, banketiem, semināriem, nelieliem sporta pasākumiem.Atrodamies 25 km no Rīgas, 3 km no Ogres starp Ogri un Tīnūžiem.
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestāde
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestādeNo 2015. gada 1. jūnija darbu uzsācis bērnu uzraudzības pakalpojumu centrs "Karlsons", palīgs māmiņām un tētiem ik dienu, ik vakaru, arī brīvdienās un svētku dienās. Piedāvājam arī diennakts pieskatīšanu. Par jūsu mazuļiem rūpēsies sertificētas auklītes.
Kaminer, SIA
Kaminer, SIAŽogu izgatavošana un uzstādīšana. Kamīnu, Krāšņu, Barbekjū uc. mūrēšana, uzstādīšana un to apdare. Apkures sistēmas montāža. Saules sistēmu uzstādīšana. Kamīni, krāsnis, plītis, Biokamīni, krāsns piederumi. Čuguna izstrādajumi mājai un dārzam. Saules kolektori, saules paneļi, vēja ģeneratori utt.
Ūdensdzirnavas, viesu nams
Ūdensdzirnavas, viesu namsAtpūtas komplekss atjaunota dzirnavu ēkā. Viesību zāle. Sauna ar baseinu, "lux" numurs ar džakuzi un kamīnu. Komfortabla naktsmītne.
Zāģeri, viesu nams
Zāģeri, viesu namsBioloģiski sertificēta saimniecība, mājlopi. Naktsmītnes, banketu/ konferenču zāles, kamīnzāle ar pirti, dīķis ar pludmali.
Visi banneri