Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Petarde LTD, pirotehnika

Petarde LTD, pirotehnika

Ūnijas iela 76, Rīga, Latvija, LV-1084
(+371) 29333555 - Jānis Nutovcs, direktors
(+371) 67575516 - Birojs
(+371) 26562323
(+371) 67575516
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts
Pirotehnikas kompānija «Petarde» piedāvā sarīkot brīnišķīgu uguņošanu jūsu dzīves nozīmīgākajiem brīžiem – ģimenes svētkiem, Ziemassvētkiem, Jaunajam gadam, valsts svētkiem, kompāniju jubilejām, prezentācijām u.c. Jums ir iespēja izmantot profesionālu pirotehniķu pakalpojumus, kā arī, pateicoties plašam un daudzveidīgam piedāvājumam, pasūtīt visdažādākā veida pirotehnikas izstrādājumus. Kompānija ir unikāla ar to, ka vienlaicīgi spēj apkalpot 10 – 20 klientus, kas īpaši aktuāli ir tādos svētkos kā Jaunais Gads. Lai jūsu kompānijas prezentācija vai jubileja viesiem paliktu atmiņā, tiek piedāvāta uguņošana telpās – ūdenskritumi, strūklakas. Drošības apsvērumu dēļ, virsmas tiek apstrādātas ar speciāliem līdzekļiem, lai novērstu nepatīkamus starpgadījumus un jūs varētu baudīt salūta burvību. Jūs varat pasūtīt pirotehnisko elementu izgaismojumu dažādās krāsās – firmas logo, gada skaitli, emblēmu. Vai esat redzējuši populāro ūdenstrūklaku šovu Čehijā? Ja vēlaties aizkustināt skatītāju dziļākās dvēseles stīgas tepat pie mums Latvijā, izvēlieties salūtu mūzikas pavadījumā. Ticiet mums, vienaldzīgs nepaliks neviens.
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPirotehnikas veikals Skatīt vairākPirotehnika Pirotehnikas vairumtirdzniecība Uguņošanas pasākumu organizēšana Skatīt vairākPasākumu organizēšana Skatīt vairākSkatuves pirotehnniskie efekti
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 87998
Meklēšanas rezultātos parādīts : 265653


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Silta-maja.lv
Silta-maja.lvSilta-Māja.lv ir apkures sistēmu montāžas kompānija ar lielu pieredzi siltumsūkņu tirgū, nodrošinot saviem klientiem augstu montāžas un apkalpošanas kvalitāti par pieejamu cenu.
Maripol, SIA, cepuru un kažoku salons
Maripol, SIA, cepuru un kažoku salonsEkskluzīvās cepures, eleganti kažokādas izstrādājumi, graciozi aksesuāri no „Maripol” izcels jūsu individualitāti, veidos neatkārtojamu izskatu un papildinās dabisko sievietes skaistumu.
Raunas lauktehnika, SIA, metālapstrāde
Raunas lauktehnika, SIA, metālapstrādeMetāla dekoratīvie izstrādājumi. Dārza mēbeles. Sētas, vārti, kāpnes un margas. Iebūvējamās mēbeles. Iespēja pasūtīt mēbeles, interjera elementus pēc individuāla projekta.
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrāde
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrādePiederumi Jūsu virtuvei, mājai, pirtij, dārzam, kā arī visam pārējam, sākot no koka lāpstiņām un karotītēm, beidzot ar pārvietojamu saunu un mucu, kurā var sildīties cauru gadu.
DāvanuServiss.lv
DāvanuServiss.lv"DāvanuServiss.lv". Piedāvājam vairāk kā 800 emociju un piedzīvojumu dāvanas, kas liks piepildīties Jūsu sen lolotiem sapņiem.
Mežvidi, viesu nams
Mežvidi, viesu namsMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
Laba sēta, SIA, vārti, žogi, automātika
Laba sēta, SIA, vārti, žogi, automātikaMūsu uzņēmumam ir liela pieredze sētu un žogu izstrādē un montāžā. Sētu un vārtu ražošana - mūsu uzņēmuma pamatvirziens. Tagad piedāvājam arī bruģēšanas darbus un Bobcat tehnikas pakalpojumus
Campo, ūdenstūrisms
Campo, ūdenstūrismsCampo. Viss par laivošanu. Ūdens tūrisma maršruti, inventārs, noma, tirdzniecība. Kajali, kanoe, smailītes. Airēšanas skola.
Visi banneri