Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Petarde LTD, pirotehnika

Petarde LTD, pirotehnika

Ūnijas iela 76, Rīga, Latvija, LV-1084
(+371) 29333555 - Jānis Nutovcs, direktors
(+371) 67575516 - Birojs
(+371) 26562323
(+371) 67575516
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts
Pirotehnikas kompānija «Petarde» piedāvā sarīkot brīnišķīgu uguņošanu jūsu dzīves nozīmīgākajiem brīžiem – ģimenes svētkiem, Ziemassvētkiem, Jaunajam gadam, valsts svētkiem, kompāniju jubilejām, prezentācijām u.c. Jums ir iespēja izmantot profesionālu pirotehniķu pakalpojumus, kā arī, pateicoties plašam un daudzveidīgam piedāvājumam, pasūtīt visdažādākā veida pirotehnikas izstrādājumus. Kompānija ir unikāla ar to, ka vienlaicīgi spēj apkalpot 10 – 20 klientus, kas īpaši aktuāli ir tādos svētkos kā Jaunais Gads. Lai jūsu kompānijas prezentācija vai jubileja viesiem paliktu atmiņā, tiek piedāvāta uguņošana telpās – ūdenskritumi, strūklakas. Drošības apsvērumu dēļ, virsmas tiek apstrādātas ar speciāliem līdzekļiem, lai novērstu nepatīkamus starpgadījumus un jūs varētu baudīt salūta burvību. Jūs varat pasūtīt pirotehnisko elementu izgaismojumu dažādās krāsās – firmas logo, gada skaitli, emblēmu. Vai esat redzējuši populāro ūdenstrūklaku šovu Čehijā? Ja vēlaties aizkustināt skatītāju dziļākās dvēseles stīgas tepat pie mums Latvijā, izvēlieties salūtu mūzikas pavadījumā. Ticiet mums, vienaldzīgs nepaliks neviens.
Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPirotehnikas veikals Skatīt vairākPirotehnika Pirotehnikas vairumtirdzniecība Uguņošanas pasākumu organizēšana Skatīt vairākPasākumu organizēšana Skatīt vairākSkatuves pirotehnniskie efekti
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 87712
Meklēšanas rezultātos parādīts : 264148

Smēde, metālapstrāde
Smēde, metālapstrādeSMĒDE ir metālkalēju darbnīca, dekoratīvu metālkalumu izgatavošana pēc pasūtījuma. Roku darbs, interjera elementu skicēšana un dažādu ideju zīmēšanu.
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsas
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsasEkoloģiska lineļļas koka krāsa Ecolin āra un iekšdarbiem. Izceļ koksnes dabīgo struktūru un virsma pēc apstrādes kļūst matēta, un nodilumu izturīga.
Zaļie ābolīši, viesu nams
Zaļie ābolīši, viesu namsViesu nams Zaļie Ābolīši atrodas Ventspils ostas pilsētā un piedāvā naktsmītni ar bezmaksas privāto autostāvvietu un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgumu publiskajās zonās. Pilsētas centrs ir 5 minūšu brauciena attālumā.
Zarumi, šūšanas darbnīca
Zarumi, šūšanas darbnīcaŠūšanas darbnīca ZARUMI. Apģērbu šūšana, izšūšana, labošana. Logo un karogu izšūšana. Darba apģērbi, priekšauti.
Sandras Baumanes dāvanu darbnīca
Sandras Baumanes dāvanu darbnīcaSandras Baumanes radošajā darbnīcā var pasūtīt interjera priekšmetus: spoguļus, spilvenus, svečturus, gleznas, traukus sava mājokļa iekārtošanai kā arī dāvanām draugiem, kolēģiem, biznesa partneriem.
Radošo darbu galerija, veikals - studija
Radošo darbu galerija, veikals - studijaRadošo darbu galerija - mākslinieku materiālu un dekorkrāsu veikals. Mēs piedāvājam Latvijā jau zināmas vācu ražotāja Marabu krāsas zīda, tekstila, stikla, keramikas apgleznošanai.
Žagarkalns, kempings
Žagarkalns, kempingsKempings un laivu bāze Žagarkalns. Atpūtas pasākumi kolektīviem, izbraucieni ar laivām pa upi. Piknika vietas, laivu, velosipēdu, telšu noma.
Invite, ielūgumi
Invite, ielūgumiKāzu ielūgumi, galda kartes, ēdienkartes, personalizētas šampanieša pudeles, kājas mežģīnes līgaviņām, gredzenu spilventiņi un citi kāzu aksesuāri. Rūpīgs roku darbs.
Ivonna, SIA
Ivonna, SIASIA Ivonna veic galdu klāšanu Rīgas apkārtnē. Piedāvājumā ēdieni visām gaumēm par ļoti draudzīgām cenām. Siltu ēdienu atvešana līdz 50 personām. Trauku īre par brīvu.
Toode, SIA, jumtu segumi
Toode, SIA, jumtu segumiSIA TODE ražo: valcētos jumtus, teknes, palodzes, karnīzes, kores, vējdēļus, kā arī visus citus locījumus no tērauda. Jumtu segumi.
Visi banneri