Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Bīriņu Pils, viesnīca

Bīriņu Pils, viesnīca

Bīriņi, Vidrižu pagasts, Limbažu novads, Latvija, LV-4013
(+371) 29244927 - ( 371) 29416661
Juridiskais nosaukums : Saule Bīriņu Pils, SIA
Juridiskā adrese : Sējas novads, Murjāņi, “ Vīganti 1”
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Bīriņu pils celta Augusta fon Pistolkorsa laikā 1860.g. pēc arhitekta F.V. Heses projekta. Tā ir visiespaidīgākā pusloka stila celtne Latvijas piļu arhitektūrā. "Nama kopējais arhitektoniskais risinājums attiecināms uz neogotiku, taču logailas- kuru pusapļa pārsedzēm ir ievērojama nozīme pils kopējā tēlā - raksturīgas t.s. pusloka stilam. Tādējādi Bīriņu pili no stilistiskā viedokļa var vērtēt kā savdabīgu divu virzienu apvienojumu. Tā izpelnījusies arī laikabiedru atzinību un mūsdienās uzskatāma par neordināras arhitektoniskās domāšanas paraugu ." Ēkai bijis bagātīgs dekors – skulptūras, ciļņi, kas zuduši I pasaules kara laikā. Pilī saglabājusies neorenesanses interjera apdare – ieejas plašais vestibils ar divpusējām koka kāpnēm, ēdamzāle ar kasetētiem koka griestiem un glazēto podiņu krāsnīm u.c. 1993. gadā Pili sāk nomāt un vēlāk iegūst īpašumā Jānis Vimba. Viņš bija radošs un drosmīgs cilvēks, kurš atgrieza pilij jaunu dzīvību. Pirmie saglābšanas un sakopšanas darbi, pirmās idejas par apsaimniekošanu un uzturēšanu, pirmās viesības Bīriņu Pilī. Šodien Pilī notiek banketi, kāzas, viesības, semināri, ekskursijas, darbojas viesnīca, restorāns un pirtis.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresTūrisma apskates objekti Naktsmītnes Skatīt vairākPilis Skatīt vairāk   divvietīgs numurs (2-vietīgi numuri)no 60 € Skatīt vairāk   Torņa Lukss (2-vietīgi numuri)no 200 € Skatīt vairāk   Ģimenes numurs (4-vietīgi numuri)no 100 € Skatīt vairākViesnīcas Skatīt vairāk   Lukss Dārznieka mājā (Luksa numuri)no 125 € Skatīt vairāk   Ģimenes numurs (4-vietīgi numuri)no 100 € Skatīt vairāk   divvietīgs numurs (2-vietīgi numuri)no 75 € Skatīt vairākPils pirtis (Pirtis) Skatīt vairāk   Baseinino 16 € Skatīt vairāk   Tvaika pirtsno 12 € Skatīt vairākPasākumu organizēšana Skatīt vairāk   Vietas kāzu svinībām Telpas konferencēm un semināriem Skatīt vairāk   Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākDzirnavu krodziņš (Krogi) Skatīt vairāk   Pirtis Skatīt vairākRestorāni Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Parki Skatīt vairākIzjādes ar zirgiemno 4 € Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 110736
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1901947


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Mozello, mājas lapu izstrāde
Mozello, mājas lapu izstrādeIzveido savu mājas lapu vai interneta veikalu 5 minūtēs, bez maksas. Ātri, viegli, profesionāli. Šis ir vislabākais piedāvājums gan Latvijā gan pasaulē. Izmēģini tagad!
Aivars-K, akmens apstrāde
Aivars-K, akmens apstrādeAkmens apstrāde. Izstrādājumi no metāla un akmens, interjera elementi, dārza skulptūras, kapu pieminekļi, strūklakas, apgaismes ķermeņi, akmens soli un galdi ...
Latgales galdnieks, IK
Latgales galdnieks, IKLatgales galdnieks. Mēbeļu restaurācija un ražošana, kāpņu un durvju ražošana, guļbūves. Masīvkoks, finierēts saplāksnis, MDF, lamināts. Izstrādājumi tiek beicēti, lakoti vai krāsoti, atkarībā no klienta vēlmēm.
Bekiški, viesu nams
Bekiški, viesu namsMūsu viesu nams atrodas skaistā vietā, Ilzas Geraņimovas ezera krastā. Divstāvu koka mājā ir banketa zāle, trīs istabiņas, 40 guļvietas, virtuve un duša. 10 metrus no krasta ir pirts un neliela atpūtas vieta.
PTC, SIA, iepakojumi
PTC, SIA, iepakojumiPTC SIA 5000 dažāda veida iepakojuma materiālu un palīglīdzekļu, iekārtu; iespēja iepirkt materiālus jebkura daudzumā.
Mobilā atpūta
Mobilā atpūta
P. Čerņavska keramikas māja
P. Čerņavska keramikas mājaEkspozīcijas apskate. Iespēja pašam izmēģināt roku podu virpošanā. Izstrādājumus iespējams iegādāties.
DIAVERS, SIA, jumiķu un skārdnieku darbi
DIAVERS, SIA, jumiķu un skārdnieku darbiJumta seguma remonts, uzstādīšana, skursteņa pieslēguma remonts, sniega barjeras uzstādīšana, jumta logu, lūku iestrāde, jumta seguma papildelementu uzstādīšana, darbs ar dažādiem jumta segumiem, jumta seguma apsekošana un savlaicīga bojājumu konstatēšana, jumta seguma mazgāšana, jumta seguma atbrīvošana no sūnas, jumta seguma atbrīvošana no sniega, apledojuma, lietus ūdens noteksistēmas attīrīšana un, ja nepieciešams, remonts, jumta seguma krāsošanas darbi.
Akmeņkalis, SIA, akmens apstrāde
Akmeņkalis, SIA, akmens apstrādeSIA "Akmeņkalis" tika dibināts 1991.gadā. Uzņēmums šo gadu laikā pilnveidojis un attīstijis dažādas jaunās tehnoloģijas, lai panāktu iespēju izveidot no akmeņa neiespējamo. Uzņēmums nodarbojas ar dažādu veidu dabisko akmeņu apstrādi.  
Visi banneri