Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Aivars Neško, pieminekļu darbnīca

Aivars Neško, pieminekļu darbnīca

Kalves, Lēdmanes pagasts, Ogres novads, Latvija, LV-5011
(+371) 29144394
(+371) 65058600
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
  • Par mums
    Akmeņkalis Aivars Neško, strādā jau kopš 1978. gada. Izgatavo pieminekļus no Latvijas laukakmens, kā arī no importēta granīta un marmora. Panākumu atslēga – individuāla pieeja darbam, uzklausām klienta vēlmes un atrodam vispiemērotāko risinājumu! Akmeņkaļa amata noslēpumus apgūst dēli Mikus Neško un Gints Neško Kapuvietas labiekārtojuma dizainu izstrādā un kapuvietu iekārto akmeņkaļa meita ainavu arhitekte, Mag. Arh. Linda Neško. Sadarbojas ar Latvijā pazīstamiem tēlniekiem Kārli Īli, Dzintru Jansoni. Veidojis piemiņas zīmes represētajiem un karavīriem daudzviet Latvijā. Autors kapu pieminekļiem Latvijā, Lietuvā, Krievijā, u.c.
  • Visdažādākie kapu pieminekļi
    Gatavojam no dabīgā Latvijas laukakmeņa ar daudzveidīgām krāsu niansēm-pelēkos, sarkanīgos un brūnganos toņos. Akmeņiem ir dabīga forma, kuru var apstrādāt pēc pasūtītāja vēlmes. Pieminekļu un kapu plākšņu izgatavošanai pieejams arī no Somijas, Zviedrijas, Karēlijas, Ukrainas, Ķīnas ievestais granīts. Uzrakstiem un dekoratīviem gravējumiem iespējama daudzveidīga dizaina izvēle. Portreta gravējumus akmenī veic profesionāls mākslinieks tos kaļot ar roku. Kapakmeņiem tiek izgatavots granīta pamats un veikta uzstādīšana.
  • Visa veida granīta apmales
    Apmales pieejamas dažādu veidu un krāsu. Materiāls – Zviedrijas, Ukrainas, Karēlijas granīts. Standarta apmales biezums 3-5cm, pieejami arī individuāli risinājumi.
  • Kapu vietu labiekārtošana
    Ainavu arhitekte izstrādā projektu kapuvietas noformējumam. Stādījumu izvēli saskaņo ar esošo vidi un pasūtītāja vēlmēm. Iespējami dažādi ieseguma veidi (smiltis, bruģis, grants, oļi, dolomīta vai granīta šķembas, mulča, zāliens). Stādījumiem izmanto augus, kas piemēroti vietējiem dabas apstākļiem un viegli kopjami.
  • Visdažādākie akmens izstrādājumi
    Gatavojam piemiņas zīmes, dizaina objektus, informējošus uzrakstus.
    Galerija
    PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAkmens apstrāde    Kapu pieminekļi, pieminekļu izgatavošana Skatīt vairāk      Kapu ciļņi       Kapakmeņi       Skulpturāli kapu pieminekļi       Granīta krusti    Kapu apmales    Piemiņas zīmes un priekšmeti Skatīt vairāk   Pieminekļi Skatīt vairāk      Ekskluzīvu pieminekļu izgatavošana       Granīta pieminekļi    Skulptūras    Akmens plāksnes Skatīt vairāk   Gravēšana akmenī       Portreta gravējumi akmenī    Akmens izstrādājumi Skatīt vairāk   Akmens formas    Granīta vāzes Akmeņi    Granīts       Granīta apstrāde Kapu labiekārtošana, apzaļumošana    Kapuvietas apstādijumi    Projekta izstrāde kapuvietas noformējumam Akmens virsmas un palodzes    Akmens virsmas galdiem Akmens apmales    Granīta apmales, izgatavošana Strūklakas Dārza interjera elementi Dizaina elementi, objekti
    Karte

    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 46128
    Meklēšanas rezultātos parādīts : 538822


    Rasu Dārzniecība, SIA
    Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
    Hotel KOLUMBS, viesnīca
    Hotel KOLUMBS, viesnīcaGaidām ciemos gan liepājniekus, gan pilsētas viesus. Piedāvājam mājīgas telpas darbam, atpūtai un izklaidei. Viesnīcā pieejami 30 mājīgi un komfortabli numuriņi, konferenču un semināru zāle ar patīkamu interjeru. Restorānā kopā ar draugiem varēsit aizmirst ikdienas steigu un rūpes. Atpūtas kompleksā varēsit baudīt saunu ar hidromasāžas vannu.
    Gaišos toņos, apbedīšanas pakalpojumi
    Gaišos toņos, apbedīšanas pakalpojumiBēru pakalpojumu komplekss, dokumentu noformēšana un visus bērēm nepieciešamos piederumi, diennakts morga pakalpojumi, aģenta izsaukums uz mājam.
    RC Auto , autoserviss
    RC Auto , autoservissAprīkojums ir profisionālajā tehniskā līmenī, jaunas ES ražotas, un Latvijā sertificētas autoservisa iekārtas, kas ļauj ātri un kvalitatīvi veikt automašīnas diagnostiku un remontu.
    ANVI AM, SIA, darbnīca
    ANVI AM, SIA, darbnīcaANVI AM tautas tērpu sagatavošanā darbojas no 1994.g. Bērnu linu apģērbi, galdauti, aizkari, spilveni, šūpuļkrēsli, šūpuļtīkli. Veic individuālus pasūtījumus.
    Mežvidi, viesu nams
    Mežvidi, viesu namsMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
    Apkure EV, SIA
    Apkure EV, SIAApkures katlu tirdzniecība, gāzes degļu tirdzniecība, gaisa sildītāju tirdzniecība, JUNKERS apkures katli. Apkures katlu, katlu māju, gāzes vadu, iekārtu sistēmu remonts, apkalpošana, serviss, apkope. Apkures sistēmas, projektēšana, izbūve, apkalpošana.
    JS WoodMagic , kokapstrāde
    JS WoodMagic , kokapstrādeKoka lietas bērniem, mājai, dārzam. CNC un lāzergravēšanas pakalpojumi.
    Laimes ligzda, atpūtas komplekss
    Laimes ligzda, atpūtas komplekssLaimes ligzda. Mēs piedāvājam romantisku guļbūvi, skaistā Vidzemes ainavā, lauku pirti ar baseinu un garšīgu mielastu, kaminzāle līdz 30 vietām, pirts un majīgas istabiņas. Gaidām Jūs arī ziemā, Žagarkalna slēpju tra
    Radošuma attīstības centrs, SIA
    Radošuma attīstības centrs, SIA«Radošuma attīstības centrs» - neformālas izglītības iestāde. Mācību kursi. Mākslas pakalpojumi. Ierāmēšana, rāmju dizains.
    Visi banneri