Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Odzienas muiža, muiža
Odzienas muiža, muižaMuižas komplekss - telpas dažādiem svētkiem, semināriem un pasākumiem. Odzienas Krogusmājā varat pārlaist nakti jaukos pagājušā gadsimta sākumam atbilstoši iekārtotos numuriņos, kopumā 9 numuri, taču muižas kompleksā kopumā spējam izguldīt līdz 74 cilvēkiem.
Prāga Lukss, salons-veikals
Prāga Lukss, salons-veikalsPlaša sortimenta kristāla lustras. Kristāla lustras nelielām telpām. Greznas lustras mājam, viesnīcām un pilīm. Bra, stāvlampas, galda lampas. Bohemijas stikls, kristāla trauki. Dāvanas, interjera preces, kristāla piekariņi. Ekskluzīvi dizaina un izgaismosanas projekti. Interjera dizains.
Rubīni, apartamenti
Rubīni, apartamentiBrīvdienu apartamenti Rubīni ir jauka un mājīga atpūtas vietiņa Ventspils viesiem. Pavisam 5 numuri iekārtoti kā atsevišķi labiekārtoti 2-3 istabu dzīvoklīši.
Mežābeles, brīvdienu māja
Mežābeles, brīvdienu mājaAtrodas ekoloģiski tīrā, dabas aizsargājamā zonā Dridža ezera dabas parkā, 17 km attālumā no Krāslavas. Tās apkārtnē ir mežs, pļavas, dzidrs ezers - bagāts ar zivīm.
Garauši, atpūtas bāze
Garauši, atpūtas bāzePie paša Lobes ezera. 15 dažādas laivas makšķerēšanai, zvejošanas licences, telšu un ugunskura vietas, nakšņošana lauku mājā.
Kaktusu māja
Kaktusu mājaLolita Bālere ir rokdarbu amata meistare, kura ar lieliem panākumiem savus darbus izstādījusi vairākās Latvijas bibliotēkās. Lolitas kolekcijā ir apskatāmi 250 adīti un tamborēti kaktusi, kā arī dažādi meistardarbi. Nesteidzīgai rokdarbu kolekcijas baudīšanai, izstādes īpašniece piedāvā iemalkot siltu tēju un aromātisku kafiju omulīgajā atpūtas stūrītī. Visus Kaktusu Mājas darinājumus ir iespējams iegādāties.
Puduri, atpūtas komplekss
Puduri, atpūtas komplekssTelpas konferencēm, semināriem, kāzām, banketiem, Pirts. Komfortablas guļbūves mājiņas. Vieta sporta pasākumiem, estrāde.
Mežvidi, viesu nams
Mežvidi, viesu namsMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
Vitkopi, atpūtas bāze
Vitkopi, atpūtas bāzeIdeāla vieta makšķerniekiem un klusuma mīlētājiem. Makšķerēšana, zemledus makšķerēšana, spiningošana no laivas. Makšķerniekiem un atpūtniekiem tiek piedāvātas arī naktsmītnes.
Visi banneri