Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Kuldīgā Vita Brevis LV, SIA, apbedīšanas birojs

Kuldīgā Vita Brevis LV, SIA, apbedīšanas birojs

Planīcas iela 1a, Kuldīga, Kuldīgas novads, Latvija, LV-3301
(+371) 26550961
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresApbedīšanas pakalpojumi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6555
Meklēšanas rezultātos parādīts : 39510
Skatīt arī katalogā : Apbedīšanas pakalpojumi


Fotostudijas.lv, fotostudija
Fotostudijas.lv, fotostudijaFotostudija Rīgas centrā. Fotostudijas īre un fotogrāfa pakalpojumi. Fotosesijas studijā vai Jūsu izvēlētā vietā. Lielformāta druka, kanvu un fotogrāmatu izgatavošana.
Kaminer, SIA
Kaminer, SIAŽogu izgatavošana un uzstādīšana. Kamīnu, Krāšņu, Barbekjū uc. mūrēšana, uzstādīšana un to apdare. Apkures sistēmas montāža. Saules sistēmu uzstādīšana. Kamīni, krāsnis, plītis, Biokamīni, krāsns piederumi. Čuguna izstrādajumi mājai un dārzam. Saules kolektori, saules paneļi, vēja ģeneratori utt.
Zaļie Atvari, viesu māja
Zaļie Atvari, viesu mājaZaļie Atvari piedāvā pirts kompleksu, telpas svinībām, mājīgas istabas, omulīgā atmosfēra un iespēja pasūtīt ēdināšanu.
LaPizza, SIA, picērija - kafejnīca
LaPizza, SIA, picērija - kafejnīcaItāļu picas Latgaliešu gaumē! Vienmēr svaiga un garda produkcija. Jauka, mierīga atmosfēra. Laipni gaidīts ikviens viesis.
Stieress, kempings
Stieress, kempingsKempings Stieress piedāvā 4 vietīgus un 2 vietīgus numuriņus, telšu vietas. Kempingā arī iespējams ieturēt sātīgu maltīti kafejnīcā. Labiekārtotas dušas un tualetes, 400 m - jūra.
Lilaste, atpūtas komplekss
Lilaste, atpūtas komplekssKomfortabli viesnīcu numuri, un guļbūves namiņi, banketu zāle, kamīnzāle, kurās varat pavadīt gan svētkus, gan seminārus – tas viss vienmēr ir Jūsu rīcībā.
Park Hotel Kekava, viesnīca
Park Hotel Kekava, viesnīcaViesnīca, telpas konferencēm un semināriem, sauna, bārs, galdu klāšana dažāda veida pasākumiem.
Līga Reitere, Ventiņu zāļu sieva
Līga Reitere, Ventiņu zāļu sievaVentiņu stāstniece un zāļu sieva. Zāļu sievas mācības - "Savvaļas aptieka", "Zaļās receptes", "Pirts rituāli" un "Vārda spēks".
BALTIC-S, santehnika
BALTIC-S, santehnikaUzņēmums Baltic-S nodarbojas ar santehnikas vairumtirdzniecību un mazumtirdzniecību.
Upmaļi, viesību nams
Upmaļi, viesību namsTelpas svinībām un semināriem, pirts ar baseinu un kamīnzāli. Galdu klāšana un dzīvā mūzika. Atpūta pie dabas Līgatnes upes krastā.
Visi banneri