Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Vestiena***, viesnīca

Vestiena***, viesnīca

Viesnīca Vestiena, Vestiena, Vestienas pagasts, Madonas novads, Latvija, LV-4855
(+371) 29249318
(+371) 64828174
(+371) 64828174
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Sertificēts Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijas dalībnieks. Labiekārtotas istabas, sauna, karstais ūdens visu diennakti, duša, centrālapkure, ēdināšana, banketu galdi, SAT-TV, lauku pirts, galda spēles, biljards, kamīns, autostāvvieta. Līdz Gaiziņkalna slēpošanas trasēm 5 km. 2-vietīgas, 3-vietīgas un 4-vietīgas istabas, LUX, puslukss, apartamenti cilvēkiem ar īpašām vajadzībām (invalīdiem), ģimenes apartamenti, datorpakalpojumi (internets, e-pasts). Vestienas pagasta teritorijā atrodas 21 ezers. Kāls - lielākais, dziļākais un salām bagātākais ezers Vestienā. Trīs šī ezera salas ir botāniskais liegums. Brīnišķīgs ir Kaķīša (Viešūra) ezers ar vienreizējiem dabas skatiem un kristāldzidru ūdeni. Ilziņa ezers ir slavens ar savām nirstošajām salām - laiku pa laikam tās parādās ūdens virspusē. Lieliskas iespējas mūsu ezeru novadā paveras makšķerēšanas sporta cienītājiem. Laivu un telts noma, piknika vietas. Iespaidus bagātinās dažādi tūrisma maršruti. Cenu piedāvājums: Vienvietīgs numuriņš ar brokastīm.....13,- Ls Divvietīgs standarta numuriņš ar brokastīm.....21,- Ls Trīsvietīgs numuriņš ar brokastīm.....31,- Ls Četrvietīgs numuriņš ar brokastīm.....41,- Ls ½ lukss numuriņš ar brokastīm.....30,- Ls ½ lukss numuiņš ar bokastīm vienai personai.....22,- Ls Divistabu lukss numuriņš ar brokastīm 2 personām.....40,- Ls Papildu vieta.....7,- Ls Divvietīgs numuriņš uz nedēļu.....119,- Ls Sauna.....8,- Ls/h Atlaide 20% apmērā, sākot ar 3 dienu. Piedāvājam arī numuriņu personām ar īpašām vajadzībām. Studentiem, senioriem un grupām piedāvājam cenu atlaides. Iespējami norēķini ar bankas karti - VISA, Eurocard / Mastercard, VISA Electron, Maestro, Unikarte. Gaidīsim Jūs ciemos !
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Sēņošana Skatīt vairāk   Makšķerēšana Skatīt vairāk   Viesu mājas Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākKafejnīcas Skatīt vairākNaktsmītnes Skatīt vairāk   1-vietīgi numuri25 €    1-vietīgi lukss numuri40 €    2-vietīgi numuri35 € Skatīt vairāk   2-vietīgi lukss numuri50 € Skatīt vairāk   2-istabu lukss numuri65 €    3-vietīgi numuri52 €    4-vietīgi numuri70 € Skatīt vairāk   Papildus gultas vietas10 € Telpas konferencēm un semināriem Pirtis Skatīt vairākViesnīcas Saunas10 €
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 97252
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1658525


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Alefs S, SIA
Alefs S, SIAIzgatavojam un uzstādam tērauda durvis, kas ir noturīgas pret uzlaušanu un aprīkotas ar labākajiem mūsdienīgākajiem aizsardzības līdzekļiem.
Pazemes ezeri, apskates objekts
Pazemes ezeri, apskates objektsTūrisma apskates objekts - vienīgie pazemes ezeri Latvijā.
Iešnalė, lauku māja
Iešnalė, lauku mājaModernā lauku saimniecība "Iešnalė" atrotads Žemaitijas nacionālā parka teritorijā, Iešnalis ezera krastā.
Inčukalna strops, viesu māja
Inčukalna strops, viesu mājaMēs Jums piedāvājam iespēju aizmirst ierastās ikdienas rūpes un ļauties svētkiem. Pirts ar džakuzi vannu, telpas semināriem un svinībām, mājīgi numuriņi gulēšanai.
Bekiški, viesu nams
Bekiški, viesu namsMūsu viesu nams atrodas skaistā vietā, Ilzas Geraņimovas ezera krastā. Divstāvu koka mājā ir banketa zāle, trīs istabiņas, 40 guļvietas, virtuve un duša. 10 metrus no krasta ir pirts un neliela atpūtas vieta.
Rozā sapnis, karnevālu un vakartērpu noma, interneta veikals
Rozā sapnis, karnevālu un vakartērpu noma, interneta veikalsRozā sapnis. Karnevāla un vakara tērpi, noma un aksesuāri.
ZEBRA MOVERS LATVIJA, pārvietošanās serviss
ZEBRA MOVERS LATVIJA, pārvietošanās servissZebra Cargo, mantu pārvietošana un iepakošana, noliktavas pakalpojumi, mākslas priekšmetu transportēšana un apdrošināšana. Ofisu pārvešana, Pārcelšanās, Mantu pārvešana, Pārcelšanās serviss, Pārvākšanās serviss, Krāvēju pakalpojumi, Iekraušana, Izkraušana, Pārvietošanās serviss, Mantu pārvietošana, Pārvākšanās, Biroja pārvešana, Pārvešana, Pārvietošana
Santa, viesnīca
Santa, viesnīcaViesnīca netālu no Siguldas centra – gleznainā nostūrī, ezera krastā ar skaistiem dabas skatiem. Jūsu rīcībā: ērta viesnīca, lielisks restorāns, orģināla kamīnzāle un sauna, konferenču zāle.
Zemeņu krastiņi, lauku māja
Zemeņu krastiņi, lauku mājaZemeņu Krastiņi. Lauku māja Ilzas-Geraņimovas ezera krastā. Naktsmājas, pirts rituāls, peldvietas, makšķerēšana, inventāra noma.
Visi banneri