Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Lielais Ķīnas mūris, restorāns

Krišjāņa Valdemāra iela 21, Rīga, Latvija, LV-1010
(+371) 67240049
 
VissPiedāvājumiVideo
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresRestorāni

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 11621
Meklēšanas rezultātos parādīts : 21174
Skatīt arī katalogā : Restorāni


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objekts
Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objektsKaraliste sastāv no miniatūras pils mājas pagalmā, leļļu galerijas un garderobes .Tas ir ļoti populārs un unikāls tūristu pilsētas objekts. Jums tiek piedāvāta fotogrāfēšanās iespēja uz pils fona.Karaļa garderobe - ģērbuvē atrodami vairāk nekā 550 grezni dažādu izmēru sieviešu, bērnu un vīriešu tērpi. Leļlu galerija - apskatāmas vairāk kā 170 darbi.
Izbushka, viesu nams, pirts
Izbushka, viesu nams, pirtsLieliska pirts,kur mūsu viesi var pamatīgi sasildīties, no sirds izpērties, Pēc pirts iespējams noskaloties dušā vai atvēsināties baseinā. Kamīna zāle.
D.C.S. SIA, pārvietošanās serviss
D.C.S. SIA, pārvietošanās servissD.C.S. piedāvā:Dzīvokļu pārvietošanās un pārvākšanās pakalpojumi. Mēbeļu izjaukšana un salikšana.
Smagu priekšmetu - pianino, klavieru, seifu
pārvietošana, pārcelšana.
Villa Anna, viesu nams
Villa Anna, viesu namsVilla Anna - tas ir mūżīgais sirmās jūras un tas nostāstu noslēpums, ko papildina čaklu pavāru sagādāta azaida aromāts, kas ienāk kopā ar rīta saules stariem Jūsu istabā.
P. Čerņavska keramikas māja
P. Čerņavska keramikas mājaEkspozīcijas apskate. Iespēja pašam izmēģināt roku podu virpošanā. Izstrādājumus iespējams iegādāties.
Daiga Liepa, pirtniece
Daiga Liepa, pirtnieceEsmu pirtniece un pirtsslotu meistare. Pirts ir ieņēmusi nozīmīgu vietu manā dzīvē, un man liels prieks, ka ar pirts palīdzību varu sagādāt daudz jaukus, patīkamus un veselīgus brīžus arī citiem cilvēkiem.
CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāli
 CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāliFirma Cel. Progresīvas būvkonstrukcijas. YTONG gāzbetons, FERMACELL ģipškartona plātnes, BIOCLAR bioloģiskās notekūdeņu attīrīšanas iekārtas.
Ziemupes Muiža, SPA viesnīca
Ziemupes Muiža, SPA viesnīcaViesnīca Ziemupes Muiža & SPA atrodas Ziemupē, 1,9 km attālumā no Ziemupes pludmales. Viesu rīcībā ir restorāns, bezmaksas privātā autostāvvieta, bārs un koplietošanas atpūtas telpa. Naktsmītnei ir dārzs un terase.
Kalves, brīvdienu māja
Kalves, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Kalvenes ezera krastā. Makšķerēšana, piknika vietas, atpūta pie dabas, meža zvēru vērošana.
Visi banneri