Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Madona Cafe Hotel Rudzons , viesnīca

Madona Cafe Hotel Rudzons , viesnīca

Saules iela 15, Madona, Madonas novads, Latvija, LV-4801
(+371) 64807477
(+371) 29105396
(+371) 29812188
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Dārgie viesi, Laipni gaidīti mūsu viesnīcā.

Izpalīdzīgs personāls un īpaša atmosfēra ir tas, kas sagaida jūs viesnīcā - Rudzons -

Viesnīca - Hotel  Rudzons atrodās pašā Madonas centrā. Viss ļoti viegli sasniedzams un blakus, dažu minūšu gājienā no mums pilsētas novada Dome un pašvaldības institūcijas, tirdzniecības centri un dzelzceļa stacija... Jūsu ērtībām ir bezmaksas autostāvvieta. 

Ja vēlaties pārnakšņot piedāvājam viesnīcu numurus un istabas ar visu nepieciešamo, labam komfortam Jūsu atpūtai un saldam miegam. 

Viesu istabas aprīkotas divguļamām vai vienguļamām gultām, visos numuros ir apsildāmā grīda, WC, duša/vanna  WiFi un TV . 

Numuru dažādība un izvēle, ļaus Jums atrast labāko piedāvājumu katrai vajadzībai. Pie mums variet rezervēt arī dienesta dzīvokļus viesnīcā ilgākai dzīvošanai. 

Atsevišķi viesnīcas numuri ir piemēroti apmeklētajiem ar īpašam vajadzībām.

Viesnīcas viesiem ir pieejama kafejnīca ar tradicionālu latvisku virtuvi, bet izsmalcinātu dzērienu gribētājiem atvērts bārs līdz plskt 24.00

Laipni aicināti  Cafe  Hotel Rudzons!.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Viesnīcas Ēdināšanas pakalpojumi Dažādi numuri Kafejnīcas Banketu zāles un telpas svinībām
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 81667
Meklēšanas rezultātos parādīts : 860049


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Zanzibāra, kempings
Zanzibāra, kempingsKempings Zanzibāra atrodas pavisam netālu no Rīgas - tikai 20 minūšu brauciena attālumā skaistā vietā Daugavas-Misas kanāla malā
Skaistkrasti, pirts
Skaistkrasti, pirtsViesu nams Tīnūžos. Bezmaksas WiFi. Pirts un apkurināms kubls. Pilnībā aprīkota virtuvīte, dažās naktsmītnēs ir plakanā ekrāna televizors ar satelīta kanāliem un DVD.  Izjādss ar zirgiem un makšķerēšana.
Arco Color Latvija, SIA
Arco Color Latvija, SIAArco Color Latvija piedāvā pulverkrāsošanas pakalpojumu tērauda, alumīnija un citu metālu detaļām. Mūsu klienti darbojas celtniecības, jumta pārklājumu, ventilācijas sistēmu, logu un durvju ražošanā, kā arī dažādu interjera dizaina elementu izgatavošanas jomā.
Kaņepītes, ZS, bioloģiskā lauksaimniecība
Kaņepītes, ZS, bioloģiskā lauksaimniecībaZemnieku saimniecība "Kaņepītes" bioloģiski audzē un ražo dazāda veida graudu produkciju no kviešiem, rudziem, miežiem, auzām, griķiem, zirņiem un ķimenēm. BIO milti, graudi, pārslas u.c. Brauciet ar saviem traukiem uz saimniecību pēc produkcijas, dabūsiet patīkamu atlaidi!
Jaunsvelmes, viesu māja
Jaunsvelmes, viesu mājaJaunsvelmes. Iespēja izbaudīt jauku atpūtu, organizējot izlaidumus vai citus saviesīgus pasākumus 80 viesiem klusā, zaļā dabas stūrītī.
Aldari, motelis
Aldari, motelisMotelis. Telpas banketiem un svinībām. Sporta pasākumu organizēšana.
BKB Birojs, SIA, grāmatvedības pakalpojumi
BKB Birojs, SIA, grāmatvedības pakalpojumiSIA „BKB Birojs” strādā grāmatvedības pakalpojumu jomā, izmantojot savas zināšanas un pieredzi. Mūsu darbības laikā grāmatvedības sfērā mūs ir izvēlējušies vairāk kā 90 uzņēmumu vadītāji. Ar katru gadu mūsu klientu skaits palielinās.
Vegetarian foods, pārtika
Vegetarian foods, pārtikaVegetarian FOODS - labvēlīgie saldumi. Kūkas bez konservantiem, nesatur olas, nesatur produktus iegūtus vardarbības ceļā pret dzīvniekiem.
Kunči, viesu nams
Kunči, viesu nams Viesu namā KUNČI. Jūsu atpūtai un izklaidei piedāvājam 2 kamīnzāles, ar malku kurināmu pirtiņu, plašu estrādi lielāku pasākumu organizēšanai, kublu.
Visi banneri