Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Zobārstniecības centrs Svenata

Zobārstniecības centrs Svenata

Brīvības iela 103 - 23a, Rīga, Latvija, LV-1001
(+371) 67379889
(+371) 29249165
(+371) 67371622
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Zobārstniecības centrs Brīvības ielā 103 tika atvērts 2000.g. maijā. Veidojot centru tika ņemta vērā 15 gadus ilga privāto zobārstniecības centru pieredze. Mūsu centrā strādā augsti kvalificēti, pieredzējuši speciālisti, centrā ir uzstādītas vismodernākās zobārstniecības iekārtas.

Te, pielietojot augsti efektīvās metodes, materiālus un tehnoloģijas, pacientam tiek sniegts pilns pakalpojumu klāsts zobu, žokļu un mutes dobuma slimību profilakses un ārstēšanas jautājumos. Sadarbībā ar centru darbojas zobu protezēšanas laboratorija. Mūsu praksē mēs savienojam augstu stomatoloģijas tehnoloģiju līmeni ar individuālu pieeju katram mūsu klientam.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresZobārstniecība, stomatoloģija, mutes higiēna Skatīt vairākZobārsti Ķirurģija Lāzerķirurģija Parodonts, parodontozes ārstēšana Lāzerterapija parodontozes ārstēšanai Konsultēšana, diagnostika un ārstēšanas plāns Zobu ekstrakcija, izraušana Zoba rentgenografija Ortodonta konsultācija bērniem un pieaugušajiem Ortodontija, zobu korekcija Zobu protezēšana Protezēšana uz implantiem, zobu implanti Higiēnas kabineta pakalpojumi Profesionālā zobu balināšana
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 85597
Meklēšanas rezultātos parādīts : 837575


Skrivanek Baltic, SIA, valodu skola, tulkojumu birojs
Skrivanek Baltic, SIA, valodu skola, tulkojumu birojsProfesionāli rakstiskie un mutiskie tulkojumi 110+ valodās. Dokumentu tulkošana ar notariālu apliecinājumu, svešvalodu kursi un bērnu nometnes.
Ventaskrasti, viesu nams, krogs, kempings
Ventaskrasti, viesu nams, krogs, kempingsAptūtas komplekss Ventas upes krastā. 8 labiekārtotas kempinga mājiņas, liels viesu nams ar krogu, svinību un semināru telpām.
JS WoodMagic , kokapstrāde
JS WoodMagic , kokapstrādeKoka lietas bērniem, mājai, dārzam. CNC un lāzergravēšanas pakalpojumi.
Vidi, viesu nams
Vidi, viesu namsAtpūta pie Sasmakas ezera. Vieta svinību, sporta pasākumu un nometņu organizēšanai. Banketu zāle un pirts.
Pokaiņi
PokaiņiSena svētvieta, akmens krāvumi, enerģiju lauki. Izzini sevi un senatni.
Rotu pļava
Rotu pļavaAtļaujies būt pamanāma! Dabīgā akmens kaklarotas, rokassprādzes un dažādi auskari. Tava ideja - mans darbs! 
Lauvas Tūrs Transports, SIA
Lauvas Tūrs Transports, SIAUzņēmums lauvastūrs piedāvā nomai ne tik vien mikroautobusus un autobusus, bet arī vieglās automašīnas un piekabes.
Skultes muiža, viesu nams
Skultes muiža, viesu namsSkultes muiža - ideāla vieta kolektīviem pasākumiem, kāzām, sporta spēlēm: viesību zāle, pirts, baseins, kamīnzāle, terase, divvietīgas istabas.
Garāža, bārs - restorāns
Garāža, bārs - restorānsBārs/restorāns „Garāža” ir neparasta vieta mazajā Vecrīgas Aldaru ielā, kur, iekārtojoties ērtajos mašīnu sēdekļos pie bāra vai vilcienu krēslos terasē, izbaudīt patiesi izcilu maltīti, reibinoši garšīgus kokteiļus, kā arī dzīvās mūzikas, sporta spēļu, DJ un koncertierakstu vakarus.
Dižāpas, kempings
Dižāpas, kempingsAtpūta pie Usmas ezera, piecvietīga mājiņa, čigānu pirts, telšu vietas, piknika vietas, laivu noma.
Visi banneri