Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Reficio, SIA, Lokmanes Ilzes prakse kosmetoloģijā un onkoloģijā

Reficio, SIA, Lokmanes Ilzes prakse kosmetoloģijā un onkoloģijā

Diakonāta iela 4-30, Valmiera, Valmieras novads, Latvija, LV-4201
(+371) 64222530
 
VissPiedāvājumi
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMasāža, masāžas pakalpojumiAmbulatorā medicīniskā palīdzībaSkaistumkopšana

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Art Fabrics, SIA
Art Fabrics, SIANodarbojamies ar visa veida ierāmēšanu - gan gleznu, spoguļu, izšuvumu - kuri arvien biežāk sastopami, gan gobelēnu, plakātu! Mūsu praksē ir ierāmēt un noformēt visas izsoles, kuras notiek Rīgā, gan izstādes, gan visādus dizaina objektus!
PIF PAF, peintbola parks, sporta un atpūtas centrs
PIF PAF, peintbola parks, sporta un atpūtas centrsPeintbola PIF PAF. Piedāvājam sporta spēles un azartiskas aizraušanās apvienojumu – peintbolu. Ietaupiet savu laiku un degvielu:mēs esam tikai 20 km no Rīgas centra.
BriedīšKrogs, krodziņš
BriedīšKrogs, krodziņšĢimenes restorāns Jūrmalā. Dienas piedāvājumi. Telpas banketiem un bērnu ballītēm.
KraBS, metālapstrāde
KraBS, metālapstrādeKraBS. Metāla izstrādājumi un konstrukcijas, Žalūzijas un automātiskās sistēmas, Saules kolektoru sistēmas un komplekti, Darba aizsardzība, apģērbs, aprīkojums.
Prezentreklāma, SIA
Prezentreklāma, SIAPrezentreklāma. Dāvanas un suvenīri. Biznesa dāvanas, aksesuāri. Poligrāfija. Vairumtirdzniecība. Interneta veikals.
Albatross SPA
Albatross SPAPēc atjaunošanas durvis vēris mājīgais Albatross SPA atpūtas komplekss. Atpūtas kompleksā ir 25m peldbaseins ar trīs celiņiem ar 28 °C ūdens temperatūru, baseina dziļums seklākajā galā ir 1 metrs, vidū – 1,5 metri, dziļākajā galā 2 metri, 7m bērnu baseins ar ūdens temperatūru 32 °C, vidējais dziļums 0.5 metri, sauna un tvaika pirts.
Volmārcentrs, SIA
Volmārcentrs, SIAVOLMĀRCENTRS - CNC frēzēšanas un lāzergravēšanas uzņēmums Preiļos. Piedāvājam pilnu pakalpojumu klāstu: dizaina izstrāde, frēzēšana, gravēšana un tālākā apstrāde. Ražojam dažādus koka izstrādājumus: dēlīšus, pakaramos, kastītes, svečturus, pulksteņus, dekoratīvos paneļus, medaļu turētājus, sezonālos un kāzu koka dekorus u.c. Apstrādājamie materiāli: saplāksnis, koks – priede, egle, ozols, osis, MDF, putotas PVH loksnes, plastikāts, organiskais stikls, monopolikarbonāts, putuplasts.
Akmens apstrādes centrs AKM
Akmens apstrādes centrs AKMKvalificēti meistari veiks kapu pieminekļu izgatavošanu un uzstādīšanu, gravēšanu ar smilšu strūklu, arhitektonisko elementu un būvdetaļu izgatavošanu, izveidos dekoratīvus dārza elementus.
220.lv, veikals
220.lv, veikals220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru iepirkšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Visi banneri