Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrs

Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrs

Kolkas iela 20, Jūrmala, Latvija, LV-2012
(+371) 67733522 - Uzņemšana
(+371) 67733545 - Fitnesa centrs
(+371) 67733548 - Kūrorta poliklīnika
(+371) 67734403 - Mārketinga speciālists
(+371) 67731889
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMedicīnas centri Kūrorta poliklīnika (Ambulatorā medicīniskā palīdzība) Skatīt vairākAtpūta un izklaide Jūrmalā Rehabilitācijas un aprūpes centri Skatīt vairākFitness, fitnesa centri Medicīna    Psihoterapija    Laboratoriskās analīzes    Ultrasonoskopijas pakalpojumi    Osteorefleksoterapija    Injekcijas, blokādes    Ergoterapija    Fizioterapija, fizioterapeiti    Ārstniecisko dūņu terapija    Hidroterapija, ūdensdziedniecība Rehabilitācijas centri    Veloergometri    Broma vannas    Limfodrenāža    Sērūdeņraža vannas    Dūņu aplikācijas, vannas    Ārstnieciskā vingrošana    Zemūdens stiepšanas    Masāža, masāžas pakalpojumi    Kardiotrenažieri    Zemūdens masāža    Baseins ar kaskādi (Baseini)    Logopēdi    Balneoloģija    Pirtis    Podometrija, podometrs    Peloīdterapija Ēdināšanas pakalpojumi Bāri Skaistumkopšanas saloni Pasākumu organizēšana Aktīvā atpūta Telpas konferencēm un semināriem Vakuuma masāža Hidromasāžas kapsulas Sulu kūres Ajūrvēda
Karte

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Sumbrs, kafejnīca - motelis
Sumbrs, kafejnīca - motelisKafejnīca - motelis, ēdiena pasūtīšana ceļā, iespējams klāt galdus līdz 50 cilvēkiem.
Zobārstniecības centrs Svenata
Zobārstniecības centrs SvenataZobārstniecības centrs Svenata. Augsti kvalificēti speciālisti, vismodernākās zobārstniecības iekārtas, žokļu un mutes dobuma slimību profilakses un ārstēšana.
Sers, karnevāla tērpu noma
Sers, karnevāla tērpu nomaPlašā izvēlē piedāvājam karnevāla tērpus gan bērniem, gan pieaugušajiem (tērpi, kostīmi, maskas, tērpu atribūti, parūkas).
Avotkalni, atpūtas vieta
Avotkalni, atpūtas vietaAtpūtas vieta Avotkalni piedāvā lielisku atpūtu Salacas upes krastā - telšu un piknika vietas, sporta laukumi ar dažādu inventāru, bērnu rotaļu laukumi, vizināšanās ar laivām un velosipēdiem, makšķerēšana.
Izbushka, viesu nams, pirts
Izbushka, viesu nams, pirtsLieliska pirts,kur mūsu viesi var pamatīgi sasildīties, no sirds izpērties, Pēc pirts iespējams noskaloties dušā vai atvēsināties baseinā. Kamīna zāle.
Jost Residence, brīvdienu māja
Jost Residence, brīvdienu mājaLuksusa brīvdienu māja, kur sanākt kopā ar draugiem un ģimeni, vai romantiskas, mājīgas un kvalitatīvas brīvdienas tikai diviem.
Svaigu zivju un Sushi veikals, Sushifish.lv Jūrmala
Svaigu zivju un Sushi veikals, Sushifish.lv Jūrmala Vienmēr svaigas zivis - zvejniekciemos kūpinātās zivis, zivju produkti, jūras veltes, delikateses un pašu gatavoti SUSHI!Gatavojam izcilas kvalitātes Suši no svaigākajām zivīm - sushi ar lasi (philadelphia roll, phialadelphia lux, sakecheese maki, spicy ...), sushi ar tunci (Teka maki...), sushi ar tīģergarnelēm (Ebi roll, Ebi maki...), sushi ar ..... :)Esat laipni gaidīti Svaigu zivju un Sushi veikals / Sushi&Fish Dubultu pr. 18, Jūrmala.
Sandras Baumanes dāvanu darbnīca
Sandras Baumanes dāvanu darbnīcaSandras Baumanes radošajā darbnīcā var pasūtīt interjera priekšmetus: spoguļus, spilvenus, svečturus, gleznas, traukus sava mājokļa iekārtošanai kā arī dāvanām draugiem, kolēģiem, biznesa partneriem.
Indrāni, viesu nams
Indrāni, viesu namsIndrāni atrodas Ogres upes krastmalā 40 minūšu braucienā no Rīgas un 10 km attālumā no Ogres centra. Viesu namā ir divas svinību zāles ar kamīnu līdz 50 personām, pirts, kubls, 16 guļvietas, koka nojume ar terasi Ogres upes krastā.
Visi banneri