Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrs

Cīrulīši, veselības un atpūtas centrs

Kovārņu iela 29, Cēsis, Cēsu novads, Latvija, LV-4101
(+371) 64125476 - Veselības un atpūtas centrs
(+371) 29264165 - Administrators
(+371) 64125460 - Veselības un atpūtas centrs
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Viesnīca "Cīrulīši"atrodas apmēram 2km no Cēsu centra skaistā vietā netālu no Gaujas. Viesnīca "Cīrulīši" var vienlaicīgi uzņemt 140 viesus - LUX, ģimenes, divvietīgos, trīsvietīgos (Ls 15.00 līdz Ls 50.00). Brokastis klientiem vēlamā laikā no 7:00 - 11:00. * Visi numuri ir labiekārtoti (WC, duša vai vanna) * LUX (2-vietīga gulta un izvelkams dīvāns, TV, kafija, tēja) * Ģimenes numuri (2-vietīga gulta un izvelkams dīvāns, TV, kafija, tēja) * Vienvietīgi numuri (izvelkams dīvāns) * Divvietīgi numuri (atsevišķas gultas) * Trīsvietīgi numuri (divstāvu gulta + atsevišķa gulta) * numuriņā iespējams rezervēt zīdaiņa gultiņu Piedāvājam: * infrasarkano siltuma saunu Ls5.00 stundā *Telpas semināriem, viesībām un banketiem *Svinību galdu klāšana *Saunas un džakuzi Apmēram 100m attālumā atrodas slēpošanas atpūtas komplekss "Žagarkalns" ar pacēlājiem, kur ir iespējama slēpošanas un snovborda inventāra noma. Viesu grupām, organizācijām tiek piemērotas atlaides iepriekš vienojoties ar viesnīcas administrāciju. Viesnīcas administrācijai ir tiesības cenu mainīt.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Viesnīcas    Luksa numuri    2-vietīgi numuri    3-vietīgi numuri Pirtis Skatīt vairākDžakuzi Skatīt vairākAktīvā atpūta Skatīt vairāk   Baseini Skatīt vairāk   Galda teniss Skatīt vairāk   Trenažieru zāles Skatīt vairāk   Aerobikas zāles Skatīt vairākTelpas konferencēm un semināriem Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākSolāriji Skatīt vairāk
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 76536
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1339138


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Jāņa Zābera memoriālais muzejs
Jāņa Zābera memoriālais muzejsJāņa Zābera muzejs izveidots 1973.gada vasarā, tūlīt pēc izcilā Latvijas operas tenora nāves. Dzimtajās mājās var apskatīt fotogrāfijas no viņa dzīves gājuma, afišas, operu tērpus.
Jaunmoku pils, viesnīca
Jaunmoku pils, viesnīcaJaunmoku pils - muižas ansamblis - muzejs, mākslas izstādes, viesnīca un vieta saviesīgiem sarīkojumiem.
Vidzemes logi, durvis un logi
Vidzemes logi, durvis un logiSIA "Vidzemes logi" ražo energoefektīvus, augstas kvalitātes PVC logus un durvis par samērīgu cenu. Uzticams partneris celtniecībā un renovācijā.
Vilnis Lejnieks
Vilnis LejnieksPirtniecības meistars, garīgais dziednieks. Profesionālā pieredze darbā pirtī - 20 gadi. Veic dažādu psihoemocionālu situāciju risināšanu caur pirts procedūrām fiziskā un garīgā līmenī. Piedāvā relaksējošās, dziednieciskās un tematiskās pirtsdienas. Piedāvā izbaudīt arī pirts rituālus - dzimšanas dienas pirts, saulgriežu pirts, pirtīžas. Veic Garīgo muguras taisnošanu pēc Pjotra Elkunoviča metodes, kā rezultātā ķermenis tiek atbrīvots no emocionālās un fiziskās spriedzes. Pazūd stress un depresija, emocionālās un fiziskās sāpes.
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsas
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsasEkoloģiska lineļļas koka krāsa Ecolin āra un iekšdarbiem. Izceļ koksnes dabīgo struktūru un virsma pēc apstrādes kļūst matēta, un nodilumu izturīga.
Princis, SIA
Princis, SIAJāšanas sporta kluba Princis saimniecībā ir aptuveni 70 zirgi. Piedāvājam izjādes ar zirgiem un ponijiem Jelgavā, jāšanas apmacību, zirgu pansijas, zirgu tirdzniecības pakalpojumus. Perspektīvākie piedalās valsts un starptautiska līmeņa sacensībās.
Žagarkalns, slaloma trase
Žagarkalns, slaloma traseAktīvā atpūta, Slēpošana un snovbords Kalnu slēpošanas trases, Distanču slēpošana, Ziemas inventāra noma, Slēpošanas instruktori, Naktsmītnes
Granitops
GranitopsGRANITOPS ir izturīgs polimēru materiāls virsmu pārklāšanai. Virsmām piešķir elegantu granīta izskatu, labas lietošanas un kopšanas īpašības.
Mucenieki, lauku māja
Mucenieki, lauku mājaLauku māja Mucenieki atrodas Abavas senlejā,klusā meža ielokā. Plašs pagalms un dīķis. Atsevišķā ēkā pirts ar kamīnzāli un karaoke.
Visi banneri