Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Saules spīdums, fonds

Vienības gatve 45, Rīga, Latvija, LV-1004
(+371) 67064408
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMedicīnas profesionālās organizācijas

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 5093
Meklēšanas rezultātos parādīts : 19338
Skatīt arī katalogā : Medicīnas profesionālās organizācijas


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Avotkalni, atpūtas vieta
Avotkalni, atpūtas vietaAtpūtas vieta Avotkalni piedāvā lielisku atpūtu Salacas upes krastā - telšu un piknika vietas, sporta laukumi ar dažādu inventāru, bērnu rotaļu laukumi, vizināšanās ar laivām un velosipēdiem, makšķerēšana.
Kempings Sīļi, kempings
Kempings Sīļi, kempingsČetrvietīgas mājiņas, pirts, piknika vietas. Jūras stāvkrasts, Jūrkalne 5 km.
Latrex laivas
Latrex laivasIzbaudiet neaizmirstamu laiku uz ūdens. Latvijā ražotas stiklplasta airu laivas un motorlaivas.
Dārza Tehnika, SIA, Veikals-serviss
Dārza Tehnika, SIA, Veikals-servissMeža un dārza tehnikas zīmoli Husqvarna, Stiga, Partner, Jonsered un Alpina ražoti motorzāģi, trimmeri, krūmgrieži, zāles pļāvēji, traktori.
Osteria, kafejnīca
Osteria, kafejnīcaEsam kafejnīca Aizputē. Darba dienās piedāvājam silto ēdienu pusdienās, kā arī piedāvājam gan plašu ēdienkarti, gan elegantus un skaistus galda klājumus, svētkiem, ietverot kāzu, dzimšanas dienu u.c.
BV Pack, SIA, iepakojumi
BV Pack, SIA, iepakojumiBALT WARRANT ražo papīra maisiņus. Dizaina izstrāde, piegāde, uzglabāšana un lielu tirāžu piegāde pa daļām.
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, akmens apstrāde
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, akmens apstrādeMani sauc Neils Saksons, esmu akmeņkalis. Mans darbs ir saistīts ar akmens pierunāšanu, pamudināšanu, pakļaušanu un piespiešanu kļūt par man vai Jums vajadzīgo priekšmetu vai lietu.
Kunči, viesu nams
Kunči, viesu nams Viesu namā KUNČI. Jūsu atpūtai un izklaidei piedāvājam 2 kamīnzāles, ar malku kurināmu pirtiņu, plašu estrādi lielāku pasākumu organizēšanai, kublu.
RMS Heating, SIA, siltumtehnika
RMS Heating, SIA, siltumtehnikaElektriskās apsildes sistēmas, izveidotas piemērojot apsildes kabeļus, kas pateicoties viņu universalitātei atrod plašu pielietojumu visdažādākās jomās. Veikals "SILTA MĀJA" piedāvā kompānijas A.RAK Wärmetechnik GmbH (Vācija) apsildāmos kabeļus.
Visi banneri