Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Latvijas Alkoholisma un narkomānijas apkarošanas atbalsta (ALNA) padome

Mednieku iela 752, Rīga, Latvija, LV-1010
(+371) 67333866
 
VissPiedāvājumi
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMedicīnas profesionālās organizācijas

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
SB Siltumtehnika, veikals
SB Siltumtehnika, veikalsMēs specializējamies apkures iekārtu un santehnikas preču mazumtirdzniecībā un vairumtirdzniecībā, ar individuālu pieeju katram klientam. Uzņēmuma sadarbības partneri ir būvfirmas, uzņēmumi un individuālie pasūtītāji.
Lejasmalas, atpūtas komplekss
Lejasmalas, atpūtas komplekssBrīvdienu mājas un pirts Lejas ezera krastā. Romantiska atpūtas vieta uz neapdzīvotas salas. Telpas semināriem un banketiem. Telšu un piknika vietas.
Mazpipari, atpūtas komplekss
Mazpipari, atpūtas komplekssLielā un mazā svinību zāle, pirtiņa, apkurināma koka baļļa zem klajas debess, lielās šūpoles, guļvietas uz matracīšiem 20 personām, 3 divvietīgās istabiņas, 1 četrvietīgā istabiņa, telpa, kur ir 16 gultas vietas, telpa, kur ir 10 gultas vietas, laukums sporta aktivitātēm, telšu vietas, ugunskura vieta, plaša teritorija auto novietošanai.
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrs
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrsViesu nams Tauriņi. Mājīgi numuriņi, pirts, SPA. Aktīvā atpūta: teniss, basketbols, volejbols, batuts bērniem, biljards.
Vārnu galdniecība
Vārnu galdniecība Vārnu galdniecība. Mēbeles, virtuves, viesistabu, guļamistabu. Iebūvēti skapji. Bīdāmās sistēmas.
Meļķerti, viesu nams
Meļķerti, viesu namsViesu nams Meļķerti atrodas pāris kilometru attālumā no Kandavas un piedāvā lieliskas telpas dažādu svinību organizēšanai. Klusums, pirts, baseins, naktsmītnes.
Kampas, mēbeles
Kampas, mēbelesKampas. Jebukrš cilvēks vēlas naturālas, komfortablas un stipras koka mēbeles. Mēs piedāvājam masīvas ozolkoka mēbeles no Lietuvas.
Mālpils muiža, viesnīca
Mālpils muiža, viesnīcaMālpils muiža piedāvā plašas, dažāda izmēra telpas konferencēm, semināriem vai banketiem, jaukām svinībām vai kāzām – greznu Deju zāli, Cigāru zāli ar plašu āra terasi, Restorāna halli, Mednieku zāli un Ziemas dārzu.
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs Rīgā
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs RīgāApbedīšanas pakalpojumi Rīgā, bēres Latvijā, kremēšana un kremācija. Repatriācijas pakalpojumu organizēšana. Morga un katafalka pakalpojumi.
Visi banneri