Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Zemdegas M

Zemdegas, Mērsraga pagasts, Talsu novads, Latvija
(+371) 63235971
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAptiekas

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 5894
Meklēšanas rezultātos parādīts : 29154
Skatīt arī katalogā : Aptiekas

Zanzibāra, kempings
Zanzibāra, kempingsKempings Zanzibāra atrodas pavisam netālu no Rīgas - tikai 20 minūšu brauciena attālumā skaistā vietā Daugavas-Misas kanāla malā
Kalves, brīvdienu māja
Kalves, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Kalvenes ezera krastā. Makšķerēšana, piknika vietas, atpūta pie dabas, meža zvēru vērošana.
DIAVERS, SIA, jumiķu un skārdnieku darbi
DIAVERS, SIA, jumiķu un skārdnieku darbiJumta seguma remonts, uzstādīšana, skursteņa pieslēguma remonts, sniega barjeras uzstādīšana, jumta logu, lūku iestrāde, jumta seguma papildelementu uzstādīšana, darbs ar dažādiem jumta segumiem, jumta seguma apsekošana un savlaicīga bojājumu konstatēšana, jumta seguma mazgāšana, jumta seguma atbrīvošana no sūnas, jumta seguma atbrīvošana no sniega, apledojuma, lietus ūdens noteksistēmas attīrīšana un, ja nepieciešams, remonts, jumta seguma krāsošanas darbi.
Parketa grīdu pilns serviss
Parketa grīdu pilns servissGrīdas parkets, ražotāju labākās, zemākās cenas. Masīvi ozolkoka dēļi, ozola parkets, vinila grīdas segums. Plati divslāņu dēļi un skujiņas parkets. Ieklāšana, slīpēšana, lakošana, vaskošana. Koka grīdas remons, labošana, atjaunošana, restaurācija. Veikals Valmieras iela 34, Rīga. Profesionalitāte un augstākā kvalitāte
Mītava, atpūtas kuģis
Mītava, atpūtas kuģisPiedāvājam atpūtas braucienus pa Driksu un Lielupi ar atpūtas kuģi "Mītava". Pēc individuāli pieteiktām rezervācijām, iespējams kuģīti noīrēt uz neierobežotu laiku, par samaksu vienojoties atsevišķi.
Mežmaļi, galdniecība
Mežmaļi, galdniecībaGaldniecība Mežmaļi. Vietējas izcelsmes materiāli: priede, bērzs, osis un ozols. Eiro logi, futerlogi, Norvēģijas tipa logi, groplogi, savietotie zviedru tipa logi. Iekšdurvis un ārdurvis.
Vējkalnietis, vīna darītava
Vējkalnietis, vīna darītavaDienliliju Dārza apmeklētāji var apskatīt gan krāšņās dienlilijas gan degustēt dažādus mājas vīnus. Mazliet pārfrāzējot Mārtiņu Rītiņu " bet kas gan var būt būt labāks par abiem kopā '" ? Ziedi un vīns ...
Miķeļbāka, kempings
Miķeļbāka, kempingsViesu nams Miķeļbāka piedāvā kempinga mājiņas. Duša un WC servisa mājā. Ir iespējams pasūtīt ēdināšanu. Velosipēdu īre, ogošanas un sēņošanas iespējas. Viesu nams atrodas netālu no jūras.
MS Real, SIA
MS Real, SIAFirma profesionāli nodarbojas ar bioloģisko attīrīšanas iekārtu izvēli, pārdošanu un uzstādīšanu privātmājām. Pie mums var iegādāties bioloģiskās attīrīšanas iekārtas, kā arī pasūtīt visas sistēmas piegādi un uzstādīšanu.
Celmiņi, brīvdienu māja
Celmiņi, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Celmiņi piedāvā svinību vietu līdz 30 personām. Viesību galdu klāšana, pasākumu rīkošana (kāzu vadītāji, Jaungada pasākumi), naktsmītnes 15 personām.
Visi banneri