Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Sāmites L. ģimenes ārsta prakse

Ausekļa prospekts 7a, Ogre, Ogres novads, Latvija, LV-5001
(+371) 65023366
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAmbulatorā medicīniskā palīdzība

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6755
Meklēšanas rezultātos parādīts : 32811
Skatīt arī katalogā : Ambulatorā medicīniskā palīdzība


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Malvīne, viesu māja
Malvīne, viesu mājaMalvīne. Brīvdienu māja Ciriša ezera krastā. No ezera redzama Aglonas bazilika. Pirts, banketu zāle, telšu vietas.
BKB Birojs, SIA, grāmatvedības pakalpojumi
BKB Birojs, SIA, grāmatvedības pakalpojumiSIA „BKB Birojs” strādā grāmatvedības pakalpojumu jomā, izmantojot savas zināšanas un pieredzi. Mūsu darbības laikā grāmatvedības sfērā mūs ir izvēlējušies vairāk kā 90 uzņēmumu vadītāji. Ar katru gadu mūsu klientu skaits palielinās.
Reness R, mēbeles
Reness R, mēbelesReness R. Mēs izstrādājam un realizējam individuālus mēbeļu projektus kā arī sniedzam konsultācijas telpu interjera papildināšanā. Dizains, funkcionalitāte, kvalitāte!
Kompānija Avotiņi, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
Kompānija Avotiņi, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaCeltniecības materiālu tirdzniecība, jumta un sienu materiālu ražošana no plānā lokšņu tērauda. Vairāk kā 2000 nosaukumu, kuri izgatavoti no augstvērtīgām izejvielām, izmantojot progresīvas tehnoloģijas.
Skultes muiža, viesu nams
Skultes muiža, viesu namsSkultes muiža - ideāla vieta kolektīviem pasākumiem, kāzām, sporta spēlēm: viesību zāle, pirts, baseins, kamīnzāle, terase, divvietīgas istabas.
Žagarkalns, kempings
Žagarkalns, kempingsKempings un laivu bāze Žagarkalns. Atpūtas pasākumi kolektīviem, izbraucieni ar laivām pa upi. Piknika vietas, laivu, velosipēdu, telšu noma.
SEDIA IK, auditoriju krēsli
SEDIA IK, auditoriju krēsliKrēsli auditorijām, kinoteātriem, kultūras namiem, koncertzālēm, konferenču zālēm, mīkstās mēbeles, skolas mēbeles, mēbeles sporta hallēm un stadioniem.
Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusu noma
Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusu nomaUzņēmums Alturs IK autobusu nomas un pasažieru pārvadājumu jomā darbojas jau vairāk kā 10 gadus. Mūsu rīcībā ir vadītāji, kas ir uzkrājuši pieredzi daudzos braucienos pa Latviju, Eiropu, Krieviju un citām valstīm.
Evergreen, akmens apstrāde
Evergreen, akmens apstrādeAkmens materiāli - bruģakmens, granīta apmales, akmens apdares plāksnes, flīzes, pakāpienu plāksnes, kāpņu elementi, puķu podi, kastes, palisādes, žogu stabi un citi dabīga akmens materiāli.
Visi banneri