Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Jaunpils pils, viduslaiku pils

Jaunpils pils, viduslaiku pils

Pils, Jaunpils, Jaunpils pagasts, Tukuma novads, Latvija, LV-3145
(+371) 26101458 - Birojs, Ekskursiju un pasākumu pieteikšana
(+371) 28338860 - Viduslaiku krogs
(+371) 20223423 - Muzejs
(+371) 29442539 - Viesnīca
(+371) 63107082
Juridiskais nosaukums : Jaunpils pils, SIA
Reģistrācijas numurs : 40003431326
Juridiskā adrese : Pils, Jaunpils, Jaunpils pagasts, Tukuma novads, LV-3145
Apraksts

Jaunpils pils ir viena no retajām viduslaiku pilīm, kas lieliski saglabājusi savu sākotnējo izskatu. Jaunpils pils celta 1301. gadā kā Livonijas ordeņa cietoksnis. Pili cēlis Livonijas ordeņa mestrs Gotfrīds fon Roga. Vairāk nekā 350 gadus pilī valdīja fon der Reku (Recke) dzimta.

Mūsdienās pilī, kuru no trim pusēm apņem ūdens, rit visa Jaunpils sabiedriskā dzīve. Ainaviskā apkārtne un sadzīves folklora ir fons tūristiem domātām atrakcijām. Kopā ar mūkiem, ākstiem, pilskungiem un kalpiem varēsiet kļūt par pilntiesīgu viduslaiku varoni. It visam te būs īpaša romantika, jo tas notiks septiņus gadsimtus senā pilī...

Tiksimies pilī!

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresJaunpils viduslaiku pils (Pilis) Skatīt vairākViduslaiku krogs Skatīt vairāk   Galdu klāšana Skatīt vairāk   Izbraukuma ēdināšana Skatīt vairāk   Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākNaktsmītnes15 - 125 € Skatīt vairāk   Barona istaba (2-vietīgi numuri)95 - 125 € Skatīt vairāk   Viduslaiku istaba (2-vietīgi numuri)80 - 110 € Skatīt vairāk   Baroneses istaba (2-vietīgi numuri)75 - 95 € Skatīt vairāk   Baltā istaba (2-vietīgi numuri)65 - 80 € Skatīt vairāk   Elīzas istaba (2-vietīgi numuri)55 - 65 € Skatīt vairāk   Zilā istaba (2-vietīgi numuri)55 - 65 € Skatīt vairāk   Imanta un Ceļinieku istaba (2-vietīgi numuri)30 - 45 € Skatīt vairāk   Daudzvietīgi numuri (2-vietīgi numuri)15 € Skatīt vairākEkskursijas    Informatīva (Ekskursija pa Jaunpils pili) Skatīt vairāk   Ielūdz pils atslēgu glabātāja (Ekskursijas ar teatralizētiem elementiem) Skatīt vairāk   "Viduslaiku mūka stāsti"- teatralizēta ekskursija ar piedalīšanos Skatīt vairāk   "Mazie mūciņi" - Viduslaiku skola 1.-6. klases skolēniem Skatīt vairāk   Kāzu izklaides (Viduslaiku kāzas) Skatīt vairākMuzeji Skatīt vairākPasākuma vadīšana (Pasākumu organizēšana) Skatīt vairākJaunpils pils pasākumi    Jaungada karnevāls “Zaļumballe sniegā”. (Jaungada karnevāls) Skatīt vairāk   "Pilskunga meitas precības" (Viduslaiku svētki) Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 125891
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1446582


Wood4ex, SIA
Wood4ex, SIAKurināmais, Malka, Malka maisos, Malka kastēs, Kamīnmalka, Malkas piegāde, Taras paletes, izgatavošana, Apaļkoku, zāģbaļķu iepirkšana.
Būvcentrs, būvmateriālu tirdzniecība
Būvcentrs, būvmateriālu tirdzniecībaInterneta veikals. Stikls un stikla izstrādājumi ļoti plašā klāstā. Dekoratīvie stikli, stikla paketes, stikla matēšana ar smilšu strūklu un spoguļi. Zāģmateriāli, sausie maisījumi un citi būvmateriāli.
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgos
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgosMēs piedāvājam arī garākus izbraucienus ziemā, ja sniega daudzums ir pietiekams, cenas sākot no 15.00 €/km. Grupām sākot no 145.00 €/stundā. Varam arī piedāvāt jautru un atraktīvu pasākuma vadītāju, kas aizpildīs gaidīšanas laiku, vai vienkārši izklaidēs Jūs un Jūsu bērnus.
Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objekts
Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objektsKaraliste sastāv no miniatūras pils mājas pagalmā, leļļu galerijas un garderobes .Tas ir ļoti populārs un unikāls tūristu pilsētas objekts. Jums tiek piedāvāta fotogrāfēšanās iespēja uz pils fona.Karaļa garderobe - ģērbuvē atrodami vairāk nekā 550 grezni dažādu izmēru sieviešu, bērnu un vīriešu tērpi. Leļlu galerija - apskatāmas vairāk kā 170 darbi.
Bonaselect, mēbeles
Bonaselect, mēbelesMūsu mēbeļu interneta veikals atšķiras ar garantētiem piegādes laikiem, jo mūsu transports ceļo pa Eiropas valstīm neatkarīgi no pasūtījumu daudzuma. Mēs neierobežojam klientu iztēli un palīdzam izvēlēties unikālas materiālu krāsas un faktūru kombinācijas. Pats galvenais, ka mēs strādājam priekš klientiem, lai palīdzētu aprīkot Jūsu mājas. Mēs piedāvājam stilīgas, praktiskās un ērtas mēbeles Jūsu mājām bez mākslīga uzcenojuma. Uz doto brīdi mūsu piedāvājumā ir vairāk nekā 200 000 mēbeļu variāciju no 150 ražotājiem. Jūs neatradāt interneta veikalā meklēto? Droši vien mēs vienkārši tehniski nepaspējām to pievienot. Rakstiet vai zvaniet mums, mēs palīdzēsim atrast, izvēlēties un pasūtīt. Piegādāsim tieši laikā. Katalogi un materiālu paraugi ir pieejami mūsu birojā Rīgā, Sniķeres ielā 29 k2. Gaidām Jūs 9:00-16:30 darba dienās.
Ireneta, kāzu salons
Ireneta, kāzu salonsIreneta. Jūsu izvēlei salonā uz vietas vienmēr pieejami 250 kleitu modeļi. Visu veidu variācijās no baltās līdz šampanieša krāsai.
220.lv, veikals
220.lv, veikals220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru iepirkšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
SPĪĶERU KONCERTZĀLE
SPĪĶERU KONCERTZĀLEPašā Rīgas sirdī sajūtama seno laikmetu elpa un modernā dinamika. Omulīgas mājas ikvienam mākslas un atpūtas baudītājam! Satikšanās vieta dažādiem notikumiem - konferencēm, prezentācijām un ceremonijām, radošām darbnīcām un svinībām, kā arī teātra izrādēm un koncertiem, kino seansiem. Telpu noma dažādiem korporatīviem pasākumiem vai vienkārši mājīgam draugu ballēm.
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs Timotejs
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs TimotejsBērnu centra mērķis ir atbalstīt trūcīgo un sociāli izstumto ģimeņu bērnus. Šajā centrā viņiem ir iespēja apmierināt elementāras higiēniskās vajadzības – nomazgāties, izmazgāt drēbes, arī apmainīt drēbes – netīrās atdot mazgāšanā un uzvilkt tīras.
Mežotnes pils, pils
Mežotnes pils, pilsMežotnes pils jeb bijusī Mežotnes muižas kungu māja (Mesothen) atrodas Bauskas novada Mežotnes pagastā,Mežotnē. To klasicisma stilā pēc Pēterburgas galma arhitekta Džakomo Kvarengi meta uzcēla Johans Georgs Ādams Berlics 1798. - 1802. gados. Netālu atrodas bijušās muižas ēkas - kalpu māja, staļļi, pārvaldnieka māja un klētis. No 1797. līdz 1920. gadam Mežotne bija Līvenu dzimtmuiža.
Visi banneri