Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Staņislavs Viļums, keramiķis

Staņislavs Viļums, keramiķis

Bekši, Ozolaines pagasts, Rēzeknes novads, Latvija, LV-4633
(+371) 29106193
 
VissPiedāvājumiKarte
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPodnieki un keramiķi    2010. gads          Cepļa atvēršana          Aigas Dātavas 1.cepļa būvēšana un dedzināšana 2009          Latgales keramikas dienas 2009    Radošās darbnīcas    Izstādes un gadatirgi          Mākslinieku plenērs Akminīšos 2005. 2.daļa          Mākslinieku plenērs Akminīšos 2005. 1.daļa          Jaunbūvētā keramikas cepļa kurināšana          Viduslaiku festivāls Cēsīs 2004          Izstāde Latgales mākslas un amatniecības centrā          Izstāde Gulbenes vēstures un mākslas muzejā          Izstāde Arhitektu namā          Mākslas dienas Konventa sētā          Mākslas dienas Konventa sētā          Kopas "Podnieku skola" Izstāde galerijā "Daugava"          Kopas "Podnieku skola" Izstāde galerijā "Daugava"          Kopas "Podnieku skola" Izstāde galerijā "Daugava"          Izstāde galerijā "Laipa" Valmierā          LKF kopas PS sadarbība ar Rakstniecības, teātra un mūzikas muzeja filiāli un Raiņa muzeju    LKF kopas "Pūdnīku skūla" plenēri          Jāņu dienas ceplis Akminīšūs       Mākslinieku plenēri Bruknā          LKF kopas "Pūdnīku skūla" sadarbība ar Bruknas muižu          Cepļa dedzināšana Aulejā          Cepļa dedzināšana Aulejā       Mākslinieku plenērs Akminīšos          Cepļa dedzināšana Aulejā    Vēsmas Ušpeles gleznas    LKF kopas "Pūdnīku skūla" darbi
Karte, Saistītie uzņēmumi

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Kandava, viesnīca
Kandava, viesnīcaLaipni lūdzam jaunajā kafejnīcā Kandava, kura atrodas Kandavas vecpilsētas daļā, ar izsmalcinātu un reizē mājīgu gaisotni. Piedāvājam 10 labiekārtotus numuriņus, banketu un konferenču zāli, pirti ar džakuzi.
Baltijas durvis
Baltijas durvisBaltijas durvis. Metāla durvis. Logi. Durvis. Plastikāta logi. Ugunsdrošās durvis. Iekšdurvis. Uzstādīšana. Montāža.
Belameks, apdares materiāli
Belameks, apdares materiāli Firma Belameks viens no lielākajiem tapešu piegādātājiem Latvijā. Ievedam tapetes no Vācijas, Anglijas, ASV. Piegādājam tapetes ar preču zīmi RASCH.
Arco Color Latvija, SIA
Arco Color Latvija, SIAArco Color Latvija piedāvā pulverkrāsošanas pakalpojumu tērauda, alumīnija un citu metālu detaļām. Mūsu klienti darbojas celtniecības, jumta pārklājumu, ventilācijas sistēmu, logu un durvju ražošanā, kā arī dažādu interjera dizaina elementu izgatavošanas jomā.
Kaņepītes, ZS, bioloģiskā lauksaimniecība
Kaņepītes, ZS, bioloģiskā lauksaimniecībaZemnieku saimniecība "Kaņepītes" bioloģiski audzē un ražo dazāda veida graudu produkciju no kviešiem, rudziem, miežiem, auzām, griķiem, zirņiem un ķimenēm. BIO milti, graudi, pārslas u.c. Brauciet ar saviem traukiem uz saimniecību pēc produkcijas, dabūsiet patīkamu atlaidi!
Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objekts
Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objektsKaraliste sastāv no miniatūras pils mājas pagalmā, leļļu galerijas un garderobes .Tas ir ļoti populārs un unikāls tūristu pilsētas objekts. Jums tiek piedāvāta fotogrāfēšanās iespēja uz pils fona.Karaļa garderobe - ģērbuvē atrodami vairāk nekā 550 grezni dažādu izmēru sieviešu, bērnu un vīriešu tērpi. Leļlu galerija - apskatāmas vairāk kā 170 darbi.
ESELO, centrālā noliktava
ESELO, centrālā noliktavaSIA "SLO LATVIA" darbības pamatvirziens ir elektro, telekomunikāciju un drošības sistēmu materiālu vairumtirdzniecība. Augsta pakalpojumu kvalitāte, plašs preču klāsts un augsta darbinieku profesionalitāte.
Līva***, viesnīca
Līva***, viesnīcaViesnīca Līva ir tūristu klases viesnīca, kura piedāvā 111 numurus ar Biznesa plus, biznesa, standarta un ekonomiskās klases ērtībām. Restorāns Upe piedāvā Jums brokastis pie zviedru galda, biznesa pusdienas un vakariņas.
Mežmaļi, galdniecība
Mežmaļi, galdniecībaGaldniecība Mežmaļi. Vietējas izcelsmes materiāli: priede, bērzs, osis un ozols. Eiro logi, futerlogi, Norvēģijas tipa logi, groplogi, savietotie zviedru tipa logi. Iekšdurvis un ārdurvis.
Visi banneri