Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Mākoņkalns

Mākoņkalns

Mākoņkalna pagasts, Rēzeknes novads, Latvija
(+371) 29139677
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Netālu no Rāznas ezera atrodas Mākoņkalns ( 249m v.j.l.), saukts arī par Padebešu kalnu.Netālu no Rāznas ezera atrodas Mākoņkalns ( 249m v.j.l.), saukts arī par Padebešu kalnu. 1252. gadā Livonijas ordenis šī kalna virsotnē uzcēla vienu no pirmajiem nocietinājumiem Latgalē – Volkenbergas pili. Nostāsti vēsta, kā pēc pils pārvaldnieka nāves visi Volkenbergas pils plašie īpašumi sadalīti starp viņa meitām – Roze mantojusi Rēzekni, Lūcija – Ludzu un Marija – Viļaku. Kādreiz tik varenā pils laika gaitā panīkusi un sabrukusi. Līdz mūsdienām saglabājušies tikai lielās mūra sienas fragmenti un sakritusī apakšzemes eja. No kalna paveras brīnišķīgs skats uz Rāznas ezeru, bet pašā piekājē redzams dzidrais Ubagovas ezeriņš, kas tautā iesaukts par Latgales dzidro aci.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresTūrisma apskates objekti Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 17072
Meklēšanas rezultātos parādīts : 31358


Cigoriņš IU, darbnīca
Cigoriņš IU, darbnīcaAkmens apstrāde un pieminekļu izgatavošana un uzstādīšana visā Latvijā.
Lauvas Tūrs Transports, SIA
Lauvas Tūrs Transports, SIAUzņēmums lauvastūrs piedāvā nomai ne tik vien mikroautobusus un autobusus, bet arī vieglās automašīnas un piekabes.
Telpaugi.lv
Telpaugi.lvAugi, puķu podi birojam, mājām, terasēm un pasākumiem!       Parūpēsimies arī par augu kopšanu!
Neptūns, restorāns
Neptūns, restorānsRestorāns „Neptūns” ir senākais restorāns Jūrmalā, atrodas jūras kāpu zonā un Ķemeru Nacionālā parka teritorijā. Tikai 44 km attālumā no Rīgas varat baudīt jūras gaisu, priežu šalkoņu un gardas maltītes ģimenes vai draugu lokā.
Eco Tehnoloģijas, SIA
Eco Tehnoloģijas, SIASIA Eco tehnoloģijas ir uzņēmums, kas darbojās savā nozarē jau 10 gadus. Strādājam ar sertificētām iekārtām un materiāliem. Sadarbojamies ar lielākājiem ražotājiem, kuri ir pārbaudīti un pierādījuši sevi Latvijas tirgū daudzu gadu garumā. Mēs atradīsim labāko risinājumu gan mazai privātmājai, gan lielam projektam.
Acrulat, SIA
Acrulat, SIAMākslīgā akmens apstrāde un tirdzniecība, makslīgā akmens izlietnes, virutves virsmas, galda virsmas. Mākslīga akmens mēbeles.
VI&P, metālapstrāde
VI&P, metālapstrādeInterjera dizains. Privātmāju projekti. Privātmāju projektus un dizaina projektus. Metālapstrāde, metāla, disku pretkorozijas apstrāde.
Gungas, viesu nams
Gungas, viesu namsGungas -  etnogrāfiskais viesu nams svinībām, atpūtai un semināriem.
Vecliepas, brīvdienu māja
Vecliepas, brīvdienu mājaVecliepas, Ventas upes krastā. Makšķerēšanas un sportošanas iespējas. Telpas svinībām. Mājiņas ar terasi un grilu.
Zarumi, šūšanas darbnīca
Zarumi, šūšanas darbnīcaŠūšanas darbnīca ZARUMI. Apģērbu šūšana, izšūšana, labošana. Logo un karogu izšūšana. Darba apģērbi, priekšauti.
Visi banneri