Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Vīteri, viesu nams

Vīteri, viesu nams

Vīksnas, Biksinīki, Vērēmu pagasts, Rēzeknes novads, Latvija, LV-4647
(+371) 29544569
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Viesu māja "Vīteri". Ja Jūs vēlaties apmeklēt Latgales Šveici, tad Jums jādodas uz viesu māju "Vīteri", kas atrodas Rēzeknes rajonā gleznainā Adamovas ezera krastā, tikai 7 km attālumā no Rēzeknes. Ezers ir interesants ar saviem līčainajiem krastiem, 5 salām, kurās daudzviet saglabājusies cilvēka rokas neskarta daba. Skaista ir ezera kalnainā apkārtne.Ezerā ir daudzveidīgs zivju sugu klāsts. Brīvdienu māja atrodas ezera ziemeļu daļas krastā, kas ir noteikts kā augstvērtīgākā ezera skatu vieta. Viesu namā ir: četras guļamistabas (12 guļvietas), pirts un banketu zāle (līdz 30 personām) labiekārtota virtuve (elektriskā plīts, ledusskapis, elektriskā tējkanna, trauki ) saulaina terase un balkons ar skatu uz ezeru. Blakus esošā dīķa malā - īsta lauku pirts, kur pērties uz nebēdu. Cena par naktsmītni, banketu zāles īri un pirti atkarīga no cilvēku skaita, sezonas un nedēļas dienas. Piedāvājumā:pirts, laivu noma,makšķerēšana,grils. Mājdzīvniekus ņemt līdzi aizliegts. Apkārtne Izjādes ar zirgiem , izvizināties karietē vai kamanās piedāvā zemnieku saimniecība "Untumi", kas atrodas 12 km attālumā no "Vīteriem". 1 km attālumā atrodas Sarkaņkalns , kur iespējams izbaudīt ziemas priekus braucot no kalna. 10 –15 min. brauciena attālumā Jūs varat iepazīties ar Latgales keramiķu V.Vogula, V.Pankova darbiem, ar iespēju izmēģināt savu roku podniecībā, slavenā koktēlnieka A.Rancāna darbiem. 

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSlēpošana un snovbords Laivu noma, īre Vīteri (Viesu mājas) Skatīt vairākViesu nami Naktsmītnes    Brīvdienu mājas Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Atpūta pie Adamovas ezera (Atpūta pie ezeriem) Skatīt vairāk   Makšķerēšana Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākVolejbola laukumi Pirtis Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 159607
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1581339


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Mīts, akmens apstrāde
Mīts, akmens apstrādeSabiedrība MĪTS izgatavo 15 veidu un 8 krāsu betona bruģakmeni, ceļu un ietvju apmales, betona pakāpienus.
Jena motors, SIA, atpūtas saimniecība
Jena motors, SIA, atpūtas saimniecībaKvadrociklu, motoroleru, motociklu, ūdens un sniega motociklu noma un tirdzniecība. Sporta inventāra noma.
Mobilā atpūta
Mobilā atpūta
Kristus Karaļa kalns, kalns
Kristus Karaļa kalns, kalnsAglonā, Karaļa kalnā, 2006. gada 16. septembrī ir atklātas “Jēzus Kristus – uzvarētāja” un “Eņģeļa ar Dzīvības grāmatu” skulptūras. Vēl ir uzstādītas skulptūras : Krusts, ko nes 12 ciltis, «Jaunava Marija ar Jēzus bērniņu» un «Lotosa zieds»
Muižnieki, kempings
Muižnieki, kempingsMuižnieki, kempings pie Usmas ezera. Viesu nams, pirts, telšu vietas. Atpūta pie dabas, makšķerēšana, laivu un kutera noma.
Petarde LTD, pirotehnika
Petarde LTD, pirotehnikaPetarde piedāvā sarīkot brīnišķīgu uguņošanu jūsu dzīves nozīmīgākajiem brīžiem – ģimenes svētkiem, Ziemassvētkiem, Jaunajam gadam, Valsts svētkiem, kompāniju jubilejām, prezentācijām u.c.
Radošuma attīstības centrs, SIA
Radošuma attīstības centrs, SIA«Radošuma attīstības centrs» - neformālas izglītības iestāde. Mācību kursi. Mākslas pakalpojumi. Ierāmēšana, rāmju dizains.
Trutzi Baltic, SIA
Trutzi Baltic, SIATrutzi Baltic ir daļa no lielās Trutzi grupas - metāla mazumtirdzniecības un vairumtirdzniecības uzņēmuma, kas piedāvā plašu metāla izstrādājumu klāstu, tostarp metāla caurules, metāla loksnes ,metāla konstrukcijas, tērauda sijas, profilus, armatūru, leņķus , stabus, 3D paneļu žogus un žogus.
Vila Baldininkas
Vila BaldininkasBALDININKAS ir moderns kūrorts, kas sastāv no trim korpusiem. Tas atrodas Kuršu jūras līča krastā, Neringā. Vien- un divistabu aparatmenti.
Visi banneri